Hírarchívum - 2017. március

Ingyenessé teszik az eredeti StarCraftot

Amellett, hogy a Blizzard felújítja a StarCraftot és a Brood Wart, mindenki számára ingyenessé teszi az eredeti antológiát a héten érkező legfrissebb javítással egy időben. Igazi klasszikussal bővülhet a gyűjteményünk.

Gameplay traileren a Die Young

Az IndieGala első saját fejlesztésű és kiadású játékában egy fiatal nőt irányítunk, aki csapdába esik egy mediterrán szigeten. A vérszomjas helyiek erednek a nyomába, így hősnőnk minden eszközzel a túlélésért küzd.

Hűségprogramot indít a Razer

Saját virtuális fizetőeszköze után új hűségprogramot is indít a Razer. Ebben úgy szerezhetünk zSilver valutát, hogy nem csinálunk mást, mint játszunk. A megszerzett pénzt aztán a Paid to Playben szereplő cuccokra költhetjük.

Még tovább bővülhet a Pókember-univerzum

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony a Marvelnek átpasszolt Pókember után inkább az univerzum további szereplőire feküdne rá. Az a hír járja, hogy a Venom-film mellett Black Cat és Silver Sable is kapna egy külön mozit.

E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.

Nyáron érkezik a StarCraft: Remastered

A Blizzard elnöke, Mike Morhaime a Szöulban tartott I <3 StarCraft rendezvényen hivatalosan is bejelentette a StarCraft: Remasteredet, ami az eredeti StarCraft mellett a StarCraft: Brood Wart is tartalmazni fogja.

PlayStation Now - megvannak a PS4-es játékok?

Március közepén jelentette be a Sony, hogy a PlayStation Now kínálata PlayStation 4-játékokkal egészül ki. Hivatalos nyitókínálat még nincs, de a zárt bétában részt vevő egyik felhasználó kiszivárogtatott egy lehetséges felhozatalt.

Pár hét és itt a Shiness: The Lightning Kingdom

A francia Enigami nagyot gurított három éve a Shiness: The Lightning Kingdom Kickstarter-kampányával, a japán Level-5 alkotásaira hajazó akció-RPG megjelenése pedig már a nyakunkon van. Egy trailerrel zárkózhatunk fel.

Összeállt a Justice League csapata

A Bosszúállók után az Igazság Ligája is összeáll, hisz világunkat egy nagyobb fenyegetés veszélyezteti, amivel szemben csak egy ütős csapat tudja felvenni a küzdelmet. Superman kivételével mindenki beköszön.

Negyedóra az Absolver társaságában

Az IGN jóvoltából fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videót kaptunk a közelgő online bunyós játékról, az Absolverről. A közelharc a megszokott módon zajlik: többféle ütést és rúgást vihetünk be az ellenfeleknek.