Hírarchívum - 2017. március

Megjelent a Day of Infamy teljes verziója

Tavaly nyáron mutatkozott be az Insugency-modból született Day of Infamy, melyet több mint fél éven át fejlesztettek az Early Access keretein belül. Tegnap egy nagy frissítéssel karöltve végre elrajtolt a teljes változat.

Jövő héten ingyen játszható a PC-s Street Fighter V

A Capcom szeretné tesztelni a Fighters Network működését, így jövő héten ingyen kipróbálható lesz a PC-s Street Fighter V online módja. A próbaverzióban minden karakter elérhető majd.

Mass Effect: Andromeda - itt az első APEX-esemény

Elkezdődött a Mass Effect: Andromeda első multiplayer eseménye, mely keretein belül új küldetések, karakterek és fegyverek várják a játékosokat. Az APEX-küldetések természetesen ingyenesek.

Mégis megjelenik Ausztráliában az Outlast 2

Múlt héten nagy port kavart, hogy Ausztráliában a helyi korhatár-besorolásért felelős hivatal betiltotta az Outlast 2-t. Most úgy tűnik, mégsem maradnak ki a horrorkalandból a szigetország játékosai.

Traileren a The Walking Dead harmadik epizódja

Pár nap múlva folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat, az új részhez meg is érkezett a launch trailer. Az előzetes persze spoileres lehet, ha nem játszottál az előző epizódokkal, csak óvatosan a megtekintéssel!

Demót és ingyenes multihétvégét kap a Titanfall 2

A Respawn Entertainment a következő héten több ízben is kedveskedni igyekszik a Titanfall-rajongóknak, hiszen az új ingyenes DLC mellett egy kipróbálható demót és ingyenes multiplayer hétvégét is kapunk.

Prey - csak Morgan Yu tudja megmenteni a világot

A játékmenet-jelenetekkel alaposan megszórt legújabb Prey-bemutató ezúttal a játék főhősére, Morgan Yúra koncentrál, aki űrbéli kitérője alatt nem csak a saját identitásával kapcsolatban szeretne válaszokat kapni.

Sniper: Ghost Warrior 3 - ilyen lesz a Challange mód

A CI Games ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior harmadik része komoly előrelépést jelent majd az elődökhöz képest. A hajtás után megleshető új videó ezekre az újdonságokra helyezi a hangsúlyt.

Hárommillió példánynál jár az ArmA 3

A Bohemia Interactive és az ArmA harmadik része komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 2013 szeptemberében megjelent katonai szimulátor elérte a hárommilliós eladási álomhatárt.

Injustice 2 - még mindig egymást verik a hősök

Folytatódik az Injustice 2 Shattered Alliances-sorozata, amiben ezúttal a Supergirl-mellékszállal ismerkedhetünk meg. Ebből kiderül, hogy azért nem minden fenékig tejfel Supergirl, Superman és Black Adam között.