Hírarchívum - 2017. március

Diablo III - konzolokra is jönnek a szezonok

A Blizzard egy régi adósságát törleszti hamarosan: a PC-n már megszokott Seasons funkciót végre a konzolos verziókban is elérhetővé teszi. Szezonális karaktert indíthatunk, és különleges kihívásokat teljesíthetünk jutalmakért.

Négy perc gameplay a Syberia 3 elejéből

Egy hónappal a premier előtt hosszabban is belenézhetünk a Syberia 3 nyitó képsoraiba. Kate Walker ezúttal a Youkol törzs fagyos lakóhelyén találja magát, ahol ezernyi titok vár megfejtésre.

Troll and I - trailer a megjelenés örömére

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a Troll and I. A kooperatív mókára kihegyezett akció-kalandjátékban egy emberfiú és egy troll közös kalandjait élhetjük át. A premier mellé befutott a launch trailer.

Overwatch - Orisa hadrendbe állt

A Blizzard jóvoltából mától elérhető az Overwatch legújabb karaktere, Orisa mindhárom platformon. Ezenkívül a fejlesztők nem zárkóznak el attól, hogy egyszer pályaszerkesztővel lepik meg a kreatív rajongókat.

Mégsem jövőre jön az Assassin’s Creed: Empire?

Egy svájci kiskereskedő szerint még idén boltokba kerülhet az új Assassin’s Creed-játék. Habár a Ubisoft már utalt rá, hogy 2018-ra csúszik a folytatás, úgy néz ki, remekül haladnak a munkálatok.

Hamarosan tesztelhetik az Arenát az Xbox Insiderek

A következő hetekben további Windows 10-es és Xbox One-os újdonságokat tesztelhetnek az Xbox Insider program tagjai. Az ESL-támogatott bajnokságok is úton vannak már, elsőként a World of Tanks támogatja majd az Arena fícsört.

The Big Bang Theory - újabb két évad a láthatáron

Lapértesülések szerint újabb két évadot rendeltek be a jelenleg tizedik évadánál járó The Big Bang Theoryból. A tizenegyedik évad ősszel rajtol, a fiatal Sheldon Cooper hétköznapjait feldolgozó mellékággal párhuzamosan.

Switch-játékhoz toboroz a Pokémon-csapat?

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Game Freak Nintendo Switch-re is átültetné a legutóbbi Pokémon-játékát. Ezt támasztja alá a fejlesztőcég két új álláshirdetése is.

Húszéves a Castlevania: Symphony of the Night

Tegnap töltötte be a huszadik születésnapját a Castlevania: Symphony of the Night. Az eredetileg PlayStation-exkluzív játék egyúttal megteremtette a manapság reneszánszát élő metroidvania műfajt is.

Drake kimarad az Uncharted: The Lost Legacyből

Az Uncharted: The Lost Legacy a sorozat első része, amelyben nem Nathan Drake-et irányítjuk. Ha abban bíztál, hogy a Naughty Dog legalább egy cameóval megszánja a hőst, most ki kell ábrándítanunk!