Hírarchívum - 2017. március

Áprilisra végre elkészül a STALKER: Lost Alpha

A magyar illetőségű Dez0wave még 2014-ben adta ki a STALKER: Lost Alpha egyik korai bétáját. Három év kellett ahhoz, hogy elkészüljön a végleges változat, amire április végén csaphatunk le - teljesen ingyen!

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.

Call of Duty - vissza a második világháborúba?

A legfrissebb kiszivárgott képek szerint a 2017-es Call of Dutyban ismét a második világháború csatamezőire látogatunk. Korábban az Activision is azt nyilatkozta, hogy a sorozat visszatér a gyökereihez.

Alulmúlja a várakozásokat a Super Mario Run

A Nintendo elnöke szerint a Super Mario Runból származó bevétel alacsonyabb volt a vártnál. Mint ismert, csak az első négy szint ingyenes, a többi világért 10 dollárt kell fizetnünk. Erre nagyon kevés játékos szánta el magát.

Megjelent a Vikings - Wolves of Midgard

A Games Farm akció-RPG-jében egy drabális északi harcosnak kell megfékeznie Ragnarök rémségeit. A Vikings - Wolves of Midgard mindhárom platformon elstartolt, de a launch trailert még nézzétek meg!

Már most a Star Wars jövőjén dolgozik a Disney

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója nemrég elárulta, a Star Wars kilencedik epizódja után sem áll meg az élet, így már most a következő 15 év filmötletein dolgoznak.

Játékot kap a Warhammer Fantasy Battles is

A Bigben és a Games Workshop megerősítette, hogy hack 'n' slash játékot kap a Warhammer-univerzum egyik új ékköve, a Warhammer Fantasy Battles. A tervezett játék konzolokra és PC-re fog megjelenni.

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.

Dark Souls III - nyakunkon a The Ringed City DLC

Jövő héten mutatkozik be a Dark Souls harmadik részének utolsó DLC-je, a The Ringed City, amiben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket fedezhetünk fel és új ellenfeleket gyűrhetünk majd le.

Golyózáporos traileren a felújított Bulletstorm

Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemet is felvonultató Full Clip Edition premier előtti előzetesét.