Hírarchívum - 2017. június

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Games with Gold júliusi felhozata kicsit visszafogottabb játékkínálatot ígér, mint az elmúlt hónapok, de így sem nagyon lehet oka panaszra a tagsággal rendelkezőknek. Lesz itt Kane & Lynch 2 és LEGO Pirates of the Caribbean is.

Premier előtti előzetesen a Micro Machines

Egy évtized után vadonatúj epizóddal tér vissza a Micro Machines-sorozat, aminek tiszteletére befutott a Micro Machines: World Series utolsó hangulatfokozója. Szokás szerint a hajtás után tudjátok meglesni.

Ghost Warrior 3 - a fejlesztők beismerték, elszúrták

Ugyan nem lett olyan rossz a Sniper: Ghost Warrior 3, a CI Games vezetője, Marek Tyminski most mégis beismerte, hogy túl sok erőforrást emésztett fel, hogy az AAA-játékok szintjét tűzték ki célnak.

Anthem - nem a Mass Effectre fog hasonlítani

A BioWare az E3-on mutatta be az Anthemet, amiről Aaryn Flynn, a stúdió vezetője a CBC-nek adott interjúban elárulta, hogy sokkal közelebb áll majd a Star Wars- és a Marvel-univerzum sci-fi vonalához, mint a Mass Effecthez.

Agents of Mayhem - három új ügynök

A futurisztikus Szöul a bűn melegágya, így aztán a Mayhem nevű bűnüldöző szervezet még több ügynököt küld terepre. A Bombshell nevű brigád három színes egyéniséget vonultat fel - róluk szól az új trailer.

Destiny 2 - mi a helyzet a kampánnyal?

A Bungie tanult az első rész hibáiból, így a Destiny 2 már hangsúlyosabb kampányt kap, rengeteg epikus jelenetet élhetünk át. A sztori "Vörös háború" címen fut, melyben Ghaullal, a cabalok vezetőjével kerülünk összetűzésbe.

A Sony szerint egyhamar nem láthatjuk a PS5-öt

A német Golem magazin interjút készített a Sony Interactive Entertainment America elnökével, Shawn Laydennel, aki szerint "beletelik némi időbe", mire látni fogjuk a PlayStation 5-öt. Azaz bőven van még kraft a PS4-ben.

Összejött a pénz a Pathfinder: Kingmakerre

Habár még két hét hátravan az izometrikus RPG Kickstarter-kampányából, már most összejött a pénz a játékra. Az iparági veterán, Chris Avellone új szerepjátékára érdemes lesz figyelni. Kaptunk új képeket is!

Egymillióan játszanak a Phantom Dust Remasterrel

Abszolút sikeresnek mondható a Phantom Dust felújított változata, lévén az új verzióval már többen játszanak, mint anno az eredetivel. Az ingyenes játék a minap lépte át az egymilliós játékosszámot.

Secret World Legends - itt a launch trailer

A hétvégén már beszámoltunk róla, hogy elérhetővé vált a The Secret World free-to-play változata, de a teljesség kedvéért azért megmutatjuk az MMO launch trailerét is. Több mint 100 órás sztori vár ránk.