Hírarchívum - 2017. július

Captain Marvel - a 90-es években fog játszódni

Az idei Comic-Conon ismét a Marvel tett ki magáért a legjobban, így a 2019-ben mozikba kerülő Captain Marvel-filmről is itt közöltek először érdemi információkat. Visszatér Nick Fury, és az idősík is eltér az eddigiektől.

Brit toplista: ismét az élen a Crash-trilógia

Csak egy hétig tartott a trónfosztás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis kisebb megbicsaklás után könnyedén visszavette vezető helyét a szigetország eladási listáján.

Bizonytalan az Alien-sorozat jövője?

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint az Alien: Covenant bevételei messze elmaradtak a várakozásoktól, így a stúdió részéről a franchise jövőjével kapcsolatos nagy lelkesedés is elapadt.

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

Dying Light - még mindig sokan játszanak vele

A Techland már az idei E3 alatt megerősítette, hogy a következő egy évben tíz, mindenki számára ingyen hozzáférhető letölthető kiegészítést terveznek a két és fél évvel ezelőtt bemutatott Dying Lighthoz. Most már azt is értjük, miért.

40 perc a Middle-earth: Shadow of Warral

A Microsoft Comic-Con-livestreamjében előkerült a Middle-earth: Shadow of War is, így most több mint 40 percig nézhetünk bele a játékba. Lesz itt karagorlovaglás, orkvadászat és sok-sok balul elsült akció.

Star Citizen - közeleg az új alfaverzó

A Cloud Imperium Games nem ül tétlenül a millióin, nyár végére tervezi kiadni a Star Citizen 3.0-s alfaverzióját, amellyel többek közt végre leszállhatunk a holdak felszínére és egy roverrel bejárhatjuk az ismeretlen terepet.

Akciódús prezentáción a Crackdown 3

A Microsoft megígérte, hogy a Comic-Conra látogatók többet is láthatnak majd a Crackdown 3-ból. A bemutatót élőben követhették az érdeklődők, de ha elmulasztottad, itt a teljes gameplay felvétel.

Fél óra a Ni no Kuni II: Revenant Kingdommal

A Bandai Namco jóvoltából most végre kifogástalan minőségben nézhetjük végig a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom E3-as prezentációját. Tömény fél óra gameplay vár ránk bossharccal és kalandozással.

Forza Motorsport 7 - hajtsuk meg az új Porschét!

A Comic-Con apropóján a Microsoft egy livestreamben mutatta be a közelgő játékkínálatát - köztük a Forza Motorsport 7-et is. A humorban bővelkedő bemutatóban egy Porsche GT2 RS-sel száguldoznak.