Hírarchívum - 2017. július

Elérhető a Just Cause 3 multiplayer modja

Az ígéreteknek megfelelően startolt el a Just Cause 3 multiplayer modja a Steamen, a Nanos GbR munkáját telepítve több száz játékos nyomulhat egyszerre a játék világában. A fejlesztés még nem ért véget, további frissítések jönnek.

Destiny 2 - meghosszabbították a bétatesztet

A Bungie jóvoltából két nappal tovább bétázhatunk a Destiny 2-vel. Az eredeti tervek szerint tegnap zárult volna a móka, de a készítők nem engedik el ilyen könnyen a játékosok kezét. Gáláns gesztusról van szó.

Filmes rebootot kap a Spawn

A hónap elején már pletykálták, most viszont biztossá vált, hogy visszatér Todd McFarlane népszerű, de a kasszáknál egyszer már csúfosat bukó karaktere, Spawn, "Az ivadék".

Hob - ilyen lesz a gépek világa

Vadonatúj hangulatfokozóval jelentkezett a Torchlight alkotóinak legújabb játéka, a Hob. A friss felvétel a játék helyszínére, a gépek uralta világra fókuszál, de kapunk egy kis kóstolót a játékmenetből is.

Justice League - Steppenwolf is színrelép

Vadonatúj, több mint négyperces előzetessel rukkolt elő a Comic-Conon a Warner Bros. és a DC csapata. A friss trailerből kiderül, Steppenwolf kemény falat lesz a csapat számára.

Vadonatúj traileren a Thor: Ragnarok

Befutott az új-zélandi Taika Waititi rendezte harmadik Thor-mozi legfrissebb előzetese, ami legalább annyira hangulatos, mint az áprilisban bemutatott első kedvcsináló. A Thor: Ragnarok november elején kerül mozikba.

Star Trek: Discovery - háború a klingonokkal

Szeptemberben indul el a Csillagflotta legénysége, hogy új világokat és életformákat fedezzen fel. De ahhoz, hogy igazán megértsünk más fajokat, először saját magunkat kell alaposan megismernünk.

Itt a Stranger Things második évadának új előzetese

Az Indiana állambeli Hawkins városában ismét felüti a fejét a gonosz, ami ezúttal az égből száll majd alá. A második évadot halloweenkor mutatja be a Netflix, és természetesen mindenki visszatér benne.

Westworld - megérkezett a második szezon trailere

Ugyan a Westworld második évadának bemutatkozása még odébb van, hiszen arra csak jövőre kerül sor, az HBO azért csak bemutatott egy ütős és újabb kérdéseket felvető kedvcsinálót.

Befutott a Ready Player One első előzetese

A hét közepén kiadott első fotó után befutott az Ernest Cline népszerű regénye alapján készülő film első előzetese, ami elég sűrűre sikeredett, hiszen az Oasisban felbukkan majd Freddy Krueger, Szuper Haver, a DeLorean és Akira motorja is.