Hírarchívum - 2017. július

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy - Xbox One-ra is?

Újabb bizonyítékunk van arra, hogy hamarosan más platformokon is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Ezúttal a felhasználói felületért felelős fejlesztő osztott meg olyan anyagokat, amiket nehéz cáfolni.

Kilenc perc az Uncharted: The Lost Legacyval

A hétvégén Hongkongban játékshowt rendeztek, ahol a Sony egy vadiúj demót mutatott be az Uncharted: The Lost Legacyről. Chloe Frazer és Nadine Ross az indiai vadonban kutat ősi romok után.

Ismét fejlesztőstúdióba fektetett be a Tencent

A kínai internetes megavállalat újra kitett magáért: ezúttal az Elite: Dangerous és a Planet Coaster fejlesztőjébe, a Frontier Developmentsbe vásárolta be magát 17,7 millió fontért.

Nyugaton is megjelenik a Dragon Quest XI

Habár Japánban már elstartolt a Dragon Quest XI, a fejlesztők megerősítették, hogy Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a szerepjáték 2018 folyamán. A lokalizáció már megkezdődött.

Escape from Tarkov - elindult a zárt bétateszt

A Battlestate Games jóvoltából kezdetét vette az Escape from Tarkov zárt bétatesztje. A próba csak azok számára érhető el, akik már megvették a shooter korai hozzáférésű verzióját. A meghívókat hullámokban küldik ki.

Blogajánló: Játszani egy lakatlan szigeten

Yanez friss blogjában érdekes témáról elmélkedik: melyik három játékot választanád, ha csak ennyit vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, ahol öt évet kell töltened?

Killing Floor 2 - Xbox One X-en is 1080p-ben fut

Hamarosan Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2, melynek Xbox One X-es változatáról meséltek nemrég a fejlesztők. A játék szebb lesz és jobban is fog futni, de nem lesz natív 4K-s felbontás.

Jövő héten jön a Titanfall 2 az Origin Accessbe

Még július elején jelentette be az EA, hogy a Battlefield 1 és a Titanfall 2 bekerül az Origin Accessbe. Nos, utóbbira már nem kell sokat várnunk, pár napon belül ugyanis elérhető is lesz.

Launch traileren a The Long Dark

Napokon belül megérkezik az évek óta készülő The Long Dark történetmódjának első két epizódja, mely alkalomból befutott a játék launch trailere - a többi epizódra egészen 2018-ig kell majd várni.

Blog: Total War: Warhammer - egy évvel később

Tavaly jelent meg a Total War: Warhammer első felvonása, melyhez azóta számos DLC és kiegészítő jelent meg. Necreon blogjában összeszedte, hogy miben és mennyit változott azóta a játék.