Hírarchívum - 2017. július

Már készül az új Grand Theft Auto?

Nem mintha komolyabb meglepetést okozna a hír, hiszen a 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V mai napig az eladási listák előkelő helyezéseit foglalja el, de azért jó tudni, hogy a Rockstar már tényleg dolgozik a hatodik epizódon.

GC 2017: Sparc - megvan, mikor jön a PS VR-játék

A CCP Games hivatalosan is bejelentette legújabb VR-sportjátékának megjelenési dátumát, amely idén, augusztus 29-én érkezik PlayStation VR-ra. Emellett a pontos árról is lehullt a lepel.

Új traileren a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Az ősszel érkező LEGO-játék, a LEGO Ninjago-filmhez készített adaptáció ismét megmutatta magát. Ezúttal a játékban szereplő hőseink mozdulatait és a többféleképpen fejleszthető fegyvereiket leshetjük meg.

A Hat in Time - ígéretes platformert kapunk ősszel

A Gears for Breakfast brigádja nem titkoltan olyan játékoknak állít emléket legújabb fejlesztésével, mint a Super Mario 64, a Banjo-Kazooie vagy épp a Psychonauts. Az A Hat in Time ősszel landol PC-n és konzolokon.

Eddig 4,7 millió Nintendo Switch-et szállítottak le

A Nintendo közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi adatait. Ebből kiderült, hogy jól ment a kiotóiak szekere, a Nintendo Switch-et viszik, mint a cukrot, így a nyereségük is sokkal több, mint tavaly.

Szeptemberben jönnek az AtGames minikonzoljai

Az AtGames elárulta, hogy pontosan mikor landol a boltokban a Sega Genesis Flashback és az Atari Flashback. A nosztalgiára kihegyezett minikonzolok egy héttel megelőzik a SNES Mini premierjét.

Filmes traileren a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse csapata egy látványos előzetest tett közzé a Kingdom Come: Deliverance-ről. A játékosok kardot és páncélt ragadnak, hogy megbosszulják szüleik halálát. A felelős egy magyar rablócsapat.

Dying Light - itt az első ingyenes DLC

A Techland megígérte, hogy a következő tizenkét hónap során 10 ingyenes DLC-vel látja el a Dying Light-veteránokat. A kiadó nem beszélt mellé, máris itt az első (pontosabban a nulladik) grátisz csomag.

Monster Hunter World - 14 fegyver mutatkozik be

A Capcom kiadott egy rakás videót, amelyek a Monster Hunter World egy-egy fegyverét mutatják be akció közben. Elég változatos repertoárral irthatjuk a szörnyeket a játék trópusi világában.

Wolfenstein 2 - a nácik az epres tejturmixot szeretik

A Bethesda jóvoltából most belenézhetünk a Wolfenstein 2: The New Colossus egyik jelenetébe, melyben egy náci tiszttel diskurál hősünk Roswell városának egyik bárjában. Kiderül, hogy a nácik az epres tejturmixot preferálják.