Hírarchívum - 2017. július

Újra mozgásban a Gran Turismo Sport

A PlayStation Undergroundnak hála újra megnézhetjük mozgás közben az idén ősszel érkező Gran Turismo Sportot. Az új videó az egyjátékos módra koncentrál, így a zárt bétát próbálgatóknak is tartalmaz újdonságokat.

Forza Horizon 3 - Final Fantasy-járgány érkezik

Érdekes járgánnyal bővül a Forza a Horizon 3: hamarosan a legutóbbi Final Fantasy-játék ikonikus járművével, a Regaliával is száguldozhatunk az ausztrál tengerparton.

Augusztusban érkezik a Night Trap

A Screaming Villains csapata bejelentette a várva-várt dátumot, vagyis a Night Trap: Anniversary Edition megjelenésének pontos napját. Most kiderül, melyik platformokon, mikor nosztalgiázhatsz egy jót!

A múlt és a jelen találkozása az F1 2017-ben

Látványos és piszok jó zenével megspékelt gameplay előzetest kapott az augusztus végén érkező F1 2017. A Codemasters játékában az idei autók mellett 12 klasszikus kocsit is vezethetünk. Még a monacói éjszakában is!

Már 21 millió játékost vonz a Battlefield 1

Az Electronic Arts is közzétette a június 30-án véget ért negyedév pénzügyi jelentését. A kiadó bevételei nőttek, a Battlefield 1 játékosbázisa pedig tovább növekedett március óta. Már 21 millióan játszanak az FPS-sel.

Citadel: Forged With Fire - itt az Early Access-verzió

A múlt hétvégén lezajlott nyílt bétateszt után máris itt a Citadel: Forged With Fire korai hozzáférésű változata. A nyitott világú szerepjátékban különféle varázslóházak rivalizálásába csöppenünk, de persze egyedül is kalandozhatsz.

Hátborzongató traileren a Hellblade

Egy kétperces előzetest izgulhatunk végig a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A Ninja Theory meglehetősen sötét világot alkotott, és hősnőnk egy igazán drámai karakter. Szenved és semmi sem tántoríthatja el céljától.

Mobilos mellékágat kap a Shadow of War

A Warner Bros. úgy gondolta, remek ötlet lenne, ha egy mobilos mellékággal vérteznék fel a Middle-earth: Shadow of Wart. A játékban olyan kedvelt karaktereket irányíthatunk, mint Celebrimbor, Eltariel, Gimli és Boromir.

Descenders - játék a downhill szerelmeseinek

Az Action Henk platformerről elhíresült dán RageSquid új játéka a Mountain Bike szerelmeseit szólítja meg. Ha csíped a hegyről való leszáguldást, akkor mindenképp tegyél egy próbát a Descendersszel!

Mobilokra is befutott a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls kártyajáték-spinoffja már az év elejétől elérhető PC-n és tableteken, de az iOS-es és androidos változatra csak mostantól csaphatunk le. Ha kisebb képernyőd van, nincs baj, egyszerűsített kezelőfelületet kapsz.