Hírarchívum - 2017. július

Drágul a PlayStation Plus-előfizetés

A Sony bejelentette, hogy augusztus végétől növeli a PS Plus-előfizetés díját Európában. Az éves tagdíj 60 euróra emelkedik, míg a negyedéves tagság 20 euróról 25-re növekszik. Egy hónapod lesz rá, hogy a régi áron fizess elő.

Ingyenes játékok a hétvégére

A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!

HWSW: Látványosan megrántotta az AMD-t a Ryzen

Erőteljes növekedést és jelképes veszteséget hozott az AMD frissen bejelentett második negyedéves pénzügyi kimutatása. A cég 1,22 milliárd dolláros bevétel mellett apró, 16 millió dolláros veszteségről adott hírt

Először akcióban az Ancestors

Végre valódi akció közben is megleshetjük a májusban hangulatos filmes előzetessel leleplezett új 1C Company- és Destructive Creations-RTS-t, az Ancestorst, amiben négy nép csap majd össze.

Dead Alliance - elstartolt a multiplayer béta

A Maximum Games egy hangulatos előzetes kíséretében ismételten megerősítette, hogy a mai napon elrajtolt a Dead Alliance multiplayer bétája. Három térképet és három játékmódot próbálhatnak ki a kíváncsiskodók.

Szeptemberben jelenik meg az Echo

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a független dán Ultra Ultra stúdió első játéka, az Echo, amiről az elmúlt egy év során gyakorlatilag semmi hír nem érkezett. Ma viszont a csapat megerősítette, szeptemberben érkezik a játék.

Destiny 2 - megvan, mikor indul a PC-s béta

Az Activision és a Bungie megerősítette, hogy a héten lezárult konzolos bétakör után a PC-s rajongók augusztus végén kapják majd meg a saját próbalehetőségüket.

Új cuccok a PlayerUnknown's Battlegroundsban

A Bluehole nagy sikerű lövöldéje ismét fontos mérföldkőhöz érkezik. Jövő hónapban ugyanis új skineket vásárolhatunk magunknak, amelyek között Battle Royale-cuccok is találhatók.

Wolfenstein II - új hősöket mutat be a szezonbérlet

A sajtó képviselői korai ízelítő formájában már kipróbálhatták a Wolfenstein II: The New Colossust, így érkezett egy 50 perces gameplay bemutató. Emellett a Bethesda a szezonbérletről is lerántotta a leplet.

Guild Wars 2 - úton az új kiegészítő

Az ArenaNet megerősítette, hogy egy hosszabb csendes időszak után hamarosan ismét felpörögnek az események a Guild Wars 2 háza táján. Ennek első állomásaként jövő héten be is mutatják a következő expanziót.