Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Sonic Forces - ilyen a Tag gameplay

A Sega jóvoltából belenézhetünk a Tag-pályákba, ahol a modern Sonic és a saját hősöd összeáll némi közös mókára. A sündisznó gyorsaságával és a karaktered támadásaival győzhetjük le az ellenséget.

GC 2017: Tekken 7 - hamarosan tekézhetünk is

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Tekken 7 első nagyobb DLC-je a jövő hét folyamán élesedik. Az új kosztümök mellett visszatér a Tekken Tag Tournament 2-ből ismerős Ultimate Tekken Bowl minijáték is.

GC 2017: Launch traileren az ARK: Survival Evolved

A jövő héten végre kilép az Early Access-státuszból a Studio Wildcard dinós túlélőjátéka, az ARK: Survival Evolved. A premier örömére a fejlesztők kiadták az anyag launch trailerét, amely csak a lényegre koncentrál.

GC 2017: Szeptemberben bővül ki a Halo Wars 2

A Halo Wars 2 első nagy sztori DLC-je, az Awakening the Nightmare szeptember végén veszi be a boltokat. Ezúttal a rosszfiúk, a The Banished csoportját irányítjuk, miközben a Flooddal Ark megsemmisítésére törekszel.

GC 2017: Kilenc perc az új South Park-játékkal

Ezúttal a Ubisoft illetékesei mesélnek egy sort a South Park: The Fractured but Whole-ról az RPG legújabb gameplay bemutatójában. Kevesebb, mint két hónap van hátra a megjelenésig, így amit látunk, azt vehetjük készpénznek.

GC 2017: Tömény Star Citizen gameplay következik

Hiába tart még egy játék fejlesztése viszonylag korai fázisban, egy ekkora kiállítást nem lehet kihagyni, így természetesen a Star Citizen is képviseltette magát a Gamescomon.

Ezek a Games With Gold szeptemberi játékai

Hamarosan kezdődik az iskola, véget ér a nyár, ezzel együtt pedig érkeznek a szeptemberi ingyenes játékok a Microsoft konzoljaira. A listára pillantva lesz mivel játszani az ősz első hónapjában is.

GC 2017: Gran Turismo Sport - éjszakai gameplay

Kölnben tartják a Gamescomot, így stílszerűen az ikonikus német pályát, a Nürburgringet mutatja be a Gran Turismo Sport legújabb gameplay videója. Ezúttal egy éjszakai versenybe nézhetünk bele.

GC 2017: NFS: Payback - száguldozás a BMW-vel

Pár napja már bemutatkozott a Need for Speed: Payback gamescomos előzetese, benne a vadonatúj BMW M5-tel. Az sem volt akármi, most azonban be is csücsülünk a verdába, és szaggatjuk vele kicsit az aszfaltot.

GC 2017: Farming Simulator 17 - a Platinum-kiadás

A Giants Software bejelentette, hogy novemberben jön a Farming Simulator 17: Platinum Edition, amely az alapjáték mellett egy csomó ingame tartalommal fel lesz vértezve. Dél-Amerikában is művelhetünk földet többek közt.