Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Tizenegy percig mozog a BioMutant

Megkaptuk az első tisztességes gameplayt a THQ Nordic héten bejelentett nyitott világú RPG-jéről. Eddig nehéz volt megítélni, hogy kell-e nekünk a kungfuval és intelligens állatokkal operáló cím, de most végre kiderül.

GC 2017: Musicallel csábít a Hearthstone

Az Overwatch új animációs kisfilmje mellett egy másik is bemutatkozott, csakhogy ez a Hearthstone-t hivatott népszerűsíteni. A Blizzard egy musicallel csábítja a játékosokat, egy új sorozat első részét köszönthetjük.

GC 2017: Ace Combat 7 - éles légi harc - frissítve!

Most teljes egészében végigizgulhatjátok az Ace Combat 7: Skies Unknown egyik kampányküldetését. Az Osea pilótái az Erusea vadászaival néznek farkasszemet 14 perc nyers gameplayt eredményezve.

GC 2017: PC-n is bétázhatunk az új Call of Dutyval

Miután az Activision eddig mélyen hallgatott róla, azt hittük, hogy az idei évben sem bétázhatnak a PC-sek az aktuális Call of Dutyval. Szerencsére a fejlesztők megnyugtattak minket, aggodalomra semmi ok!

GC 2017: Tropico 6 - egy diktatúra mind felett

El Presidente jövőre visszatér, hogy egy minden eddiginél kifinomultabb diktatúrát virágoztasson fel. A Tropcio 6-ban több kis sziget is a birodalmunk része lehet, amiket hidakkal köthetünk össze és lopott építészeti csodákkal díszíthetünk.

GC 2017: Call of Duty: WWII próbakör

A Gamescomon lehetőségünk volt kipróbálni az idei Call of Duty-epizód többjátékos módját is, így megnéztük, hogyan is sikerült visszatérni a második világháborús miliőhöz a Sledgehammer Gamesnek.

GC 2017: Forza Motorsport 7 próbakör

Ha novemberben Xbox One X vásárlására adod a fejed, mi már tudjuk, mi lesz az a játék, amit biztosan mellé pakolsz majd a kosaradban. A Forza Motorsport 7 nemcsak látványban, de tartalomban is felülmúlja a konkurenciát.

GC 2017: Detroit: Become Human próbakör

Egy órát böjtöltem, hogy sorra kerüljek, és futhassak egy gyors kört a Quantic Dream következő kalandjátékával. A Detroit: Become Human még úgyis nagyon meggyőző, hogy csak a tavalyi E3 óta mutogatott demót láttam belőle.

GC 2017: Itt az Overwatch új animációs filmje

Ahogy a Blizzard megígérte, végre megnézhetjük az Overwatch animációs sorozat legújabb részét, amely Mei eredettörténetére koncentrál. A lány otthona az Antarktisz, nagy szerencse, hogy megmenekül.

GC 2017: Itt az Assassin's Creed: Origins térképe

Természetesen sorban derülnek ki újdonságok a Ubisoft legújabb nagy dobásáról, az Assassin's Creed: Originsről. A hétfői előzetes és a legutóbbi gameplay trailer után most a játékban felfedezhető térkép látott napvilágot.