Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Genesis Alpha One - a klónozás rejtelmei

Mit tehet az egyszeri űrhajós, ha kifogy az emberekből? Klónoz magának új legénységet! Ez is egy hangzatos fícsör lesz a Genesis Alpha One-ban, amely egy hatalmas, véletlenszerűen generált univerzumban játszódik.

GC 2017: Hellboy is játszható lesz az Injustice 2-ben

Ahogyan arra számíthattunk, a NetherRealm is időzített valamit a Gamescomra, és bemutatta verekedős játéka új szereplőit, azaz a Fighter Pack 2 harcosait. A nevek láttán egészen izgalmas csaták várhatnak ránk a játékon belül.

GC 2017: Negyed óra a Monster Hunter Worlddel

Az IGN-nek hála betekintést nyerhetünk a Monster Hunter World élővilágába, ahol tőlünk függetlenül is élik mindennapjaikat a vadállatok és a szörnyek. De azért a bestiák levadászása a legizgalmasabb.

GC 2017: Friss képeken a Metal Gear Survive

A Konami eddig nem nagyon mutogatta mozgásban a Metal Gear Survive-ot - talán nem véletlenül. A kölni rendezvényről egyelőre csak egy marék screenshotot kaptunk a japánoktól.

GC 2017: Kingdom Come: Deliverance gameplay

A Warhorse csapata már egy eléggé kiforrott buildet állított ki a Gamescomon a Kingdom Come: Deliverance-ről, amit az IGN ki is próbált. Már csak a végső simítások várnak a középkori Csehországban játszódó RPG-re.

GC 2017: Teljesen új IP-n dolgozik a Dontnod

A Bandai Namcóval kötött partnerséget a Life is Strange és a Vampyr fejlesztője. Ennek értelmében egy vadiúj cím készül a franciáknál a japán kiadó bábáskodása mellett. Az első részletek 2018-ban várhatóak.

GC 2017: Kilenc perc a Mount & Blade II-vel

Már jó ideje készül a TaleWorldsnél a Mount & Blade II: Bannerlord. A Gamescomra egy új gameplay videóval érkeztek a srácok, amely az 5v5-ös küzdelmekre fókuszáló Captain módot mutatja be.

GC 2017: Wolfenstein II - visszavágunk a náciknak

Az IGN jóvoltából most 14 percen át mozog a Wolfenstein II: The New Colossus gamescomos demója. Hősük az amerikai ellenállás ikonikus alakjává válik, és leszámol a betolakodó német szuperkatonákkal.

GC 2017: Itt nézd élőben a Blizzard showját!

Ma este 6-tól a Blizzard lép a Gamescom porondjára, így néhány érdekes bejelentéssel tutira gazdagodni fogunk. Bemutatkozik az Overwatch Junkertown térképe, és ha szerencsénk van, a World of Warcraft új kiegészítője is.

GC 2017: Bejelentették az Immortal: Unchainedet

A svéd Toadman Interactive egy olyan fantasy elemekkel megspékelt sci-fi shooter és akció-RPG hibriden dolgozik, amit bevallottan a Dark Souls ihletett. A világot sötét kataklizma sújtja, csak a hősünk vethet véget ennek.