Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: 4K-s autókázás a Forza 7-ben

A Forza Motorsport 7-ről talán már mindent tudunk, amit tudnunk érdemes. A Gamescomra időzített előzetesek és különböző információk után itt az ideje, hogy autóba üljünk és száguldozzunk Dubai útjain.

GC 2017: Inmates - még egy pszichológiai horror

Davit Andreasyan egy független játékfejlesztő Örményországból, aki az elmúlt két évet az Inmates fejlesztésének szentelte. Már kiadót is talált a pszichológiai horrorjátékához, amely egy rémálmokba illő börtönben játszódik.

GC 2017: Képen a PUBG egyik új pályája

Nem telhet el hét PlayerUnknown's Battlegrounds-hír nélkül a külföldi médiában, így hát mi is megmutatjuk nektek azt a képet, amit a játék egyik készülőben lévő pályájáról készítettek.

GC 2017: Szeptemberben jön a Tyranny kiegészítője

A Paradox Interactive bejelentette, hogy szeptember elején érkezik a Tyranny első nagyobb kiegészítője, a Bastard’s Wound. Egy sötét hangulatú, filmes előzetessel ünnepeljük a hírt - gonosznak lenni még mindig jó.

GC 2017: Bemutatkoznak a PES 2018 legendái

Azon felül, hogy megmutatkozott a Konami futballszimulátorának idei epizódja és kiderült, hogy mikor érkezik a demó, a játék legendái is saját bemutatót kaptak. Maradona és Beckham mellett sok ismerős arc felbukkan benne.

GC 2017: Hunt: Showdown - mindent a fegyverekről

A Crytek alapos újragondoláson átesett kooperatív FPS-e ezúttal egy fejlesztői naplóval számít a figyelmetekre. Bizony, nem mindegy, milyen fegyverrel esünk neki az éjszaka rémségeinek - erről szól a videó.

GC 2017: Hat perc gameplay a The Crew 2-vel

Természetesen a The Crew 2 sem hiányozhatott a kölni expóról, és ennek megfelelően nagyon sok fontos információ látott napvilágot a Ubisoft közelgő autós-repülős-hajós versenyjátékáról.

GC 2017: A hónap végén demót kap a PES 2018

A Konami bejelentette, hogy augusztus 30-án érkezik a Pro Evolution Soccer 2018 kipróbálható változata PS4-re és Xbox One-ra. Emellett befutott a focis játék Gamescomra hangolt előzetese is.

GC 2017: Szezonbérletet kap a Mario + Rabbids

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle-höz is válthatunk szezonbérletet, amely 2018-ig extra tartalmakkal vértezi fel a Ubisoft és a Nintendo crossover játékát. A Season Pass 10 dollárt kóstál.

GC 2017: Total War: Warhammer II próbakör

Az új Total War-játék az elődök által kitaposott ösvényt követi, de az új fajok és a játékmechnika bőven tartogatnak meglepetéseket. Közel egy órát töltöttem elfek, gyíkemberek és patkányok társaságában.