Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Dragon Ball FighterZ - Goku és Vegeta

A Bandai Namco még egy előzetest tett közzé a Dragon Ball FighterZ-ről. A videóban Goku és a Vegeta csap össze Super Saiyan formában. Ha előrendeled a játékot, mindkét karaktert megnyithatod már a játék elején.

GC 2017: Destiny 2 - ez maradt Európából

A Bungie nemcsak a Destiny 2 launch trailerével készült az idei Gamescomra, a játék egyik szabadon bejárható területéről, a European Dead Zone-ról is szállított egy hosszabb előzetest. Többek között.

Zseniális élőszereplős videók a Mario + Rabbidshez

Már nem kell sokat várni a Switch következő nagyágyújára, ráadásul a Nintendo és a Ubisoft marketing terén most elképesztőt alkotott. Három vicces élőszereplős előzetest kapott a Mario + Rabbids: Kingdom Battle.

GC 2017: Warhammer 40K: Inquisitor próbakör

Ha már együtt repültünk a Neocore-csapattal Kölnbe, természetesen meglátogattuk őket a rendezvényen is. Kipróbáltuk a játék aktuális buildjét, a crusader class helyett ezúttal egy birodalmi orgyilkossal tettünk rendet a Káosz erői közt.

GC 2017: Cyberpunk városépítő stratégia készül

A Crypt of the NecroDancer fejlesztője nagy fába vágta a fejszéjét, a srácok ezúttal egy cyberpunk környezetben játszódó városépítő stratégiával rukkoltak elő. Az Industries of Titanben a Szaturnusz holdján kell felhúznunk egy települést.

GC 2017: Star Wars: Battlefront 2 próbakör

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáit összefogó játékmódja, a Starfighter Assault, ami lényegében a sokat kritizált Fighter Squadron minden kritizált pontján javított.

Xbox One X - előrendelői rekord született

Bár technikailag nem lépünk előre egy generációt az Xbox One X-szel, mégis óriási a kereslet az új konzol iránt. A Microsoft szerint az első öt napban többen rendelték elő a Project Scorpio Editiont, mint korábban bármilyen más Xboxot.

GC 2017: Októberben jön konzolokra a theHunter

Az Expansive Worlds bejelentette, hogy október elején landol PS4-en és Xbox One-on az idei év legjobb vadászszimulátora, a theHunter: Call of the Wild. A port az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza.

A fejlesztő feltette a Darkwoodot a PirateBayre

A kalózkodás a videojáték-fejlesztők egyik fő ellensége, mivel rendszerint az illegális letöltéseknek tulajdonítják a kieső bevételeket. De van példa arra is, amikor maguk az alkotók teszik fel a programjukat a torrentoldalakra.

WRC 7 - száguldás egy Ford Fiestával

A jövő hónapban startol el az idei rali-világbajnokságot feldolgozó WRC 7. A Kylotonn csapata zsinórban harmadszor próbálkozhat, reméljük, ezúttal emlékezetes alkotást tesznek le az asztalra! Az új videó ígéretes.