Hírarchívum - 2018. január

Megjelenési dátumot kapott az Onrush

Hiába tűntek úgy el a Driveclub fejlesztői, az Onrush munkálatai gőzerővel haladnak előre. A minap megosztottak néhány screenshotot az alkotók, és a napra pontos megjelenési dátumról is lehullott a lepel.

Veszteséggel zárta a negyedévet az Electronic Arts

Közzétette az Electronic Arts az elmúlt negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. A kiadó bevétele nem változott az előző év hasonló időszakához képest, a vesztesége azonban nőtt.

Alulmúlta az EA várakozásait a Battlefront II

Habár a Star Wars: Battlefront II eladásait valószínűleg így is megirigyelné a kiadók többsége, az Electronic Arts várakozásait végül alulmúlta a játék teljesítménye. A cég pár hónapon belül visszahozza a mikrotranzakciókat.

Hivatalos: késik az Anthem, Battlefield érkezik idén

Az Electronic Arts az aktuális pénzügyi helyzetjelentésében hivatalosan is megerősítette a múlt héten felröppent pletykákat. Az Anthem valóban átcsúszik a jövő év elejére, helyette pedig Battlefieldet kapunk majd.

Friss előzetesen az Insurgency: Sandstorm

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a hardcore taktikai lövöldéket készítő New World Interactive egyik sikercímének, az Insurgencynek a folytatása. A trailer az Insurgency: Sandstorm főbb újdonságait harangozza be.

Tartalmas és változatos lesz a Metro Exodus

Az Official PlayStation Magazine nemrég interjút készített a Metro Exodus kiadásával foglalkozó Deep Silver vezető producerével, Jon Bloch-kal, aki jó néhány érdekes részletet megosztott a játékkal kapcsolatban.

Wolfenstein II - Jessica Valiant is beköszön

A mai naptól elérhető a Wolfenstein II következő letölthető kiegészítése, a The Diaries of Agent Silent Death, amit a Deluxe Edition tulajdonosai ingyen, mindenki más a The Freedom Chronicles szezonbérlet jóvoltából szerezhet be.

A brit kereskedők sem örülnek a Game Passnek

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Microsoft, hogy a jövőben minden exkluzív címük már a premier napján elérhető lesz az előfizetéses szolgáltatásukon, az Xbox Game Passen keresztül. A kereskedők egyelőre nagyon nem örülnek a döntésnek.

Befutott az Ant-Man and the Wasp első előzetese

Az ígéreteknek megfelelően a mai napon végre befutott A Hangya folytatásának, az Ant-Man and the Waspnek az első előzetese. A teaser trailer lendületes, látványos és ismét szórakoztató filmet ígér.

Valódi szörnyvadászatot hirdetett a Capcom

A Monster Hunter World premierje kapcsán versenyt hirdetett a Capcom: 50 ezer fontot nyerhet az, aki június végéig perdöntő bizonyítékot küld neki valamelyik legendás lényről.