Hírarchívum - 2018. január

Assassin's Creed: Origins - lesz New Game+ mód

A Ubisoft közösségi menedzsere, Dominik Voigt a játék Reddit-oldalán hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan New Game+ játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Origins.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

Street Fighter V-hősök a Monster Hunter Worldben

Az Evo Japan 2018 rendezvényen a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V-jelmezekkel bővül a Monster Hunter World és fordítva. Elsőként Ryu és Sakura cameóját vehetjük szemügyre.

Hírszerkesztőt keres a Gamekapocs

Hírszerkesztőt keresünk a Gamekapocs szerkesztőségébe: ha képben vagy a játékipar történéseit illetően, és még írni is tudsz, te vagy a mi emberünk! Részletek egy kattintással beljebb.

Fejlődik a játékstreaming a Facebookon

A Facebook szeretne még jobban felzárkózni a YouTube és a Twitch mögé. A közösségi oldal új programot indított, amely lehetővé teszi, hogy a játékstreamerek pénzt keressenek a közvetítéseikkel. A videók minősége is jobb lesz.

Mágia és lopakodás az Underworld Ascendantban

Január közepén adtunk helyzetjelentést az Ultima Underworld szellemi utódjáról. Warren Spector csapata most egy hosszabb gameplay felvételt villantott az Underworld Ascendantról, háromféle hőstípust ismerhettek meg.

Sea of Thieves - még a krakennel is összefutunk

Lelkes adatbányászok beleásták magukat a Sea of Thieves bétaverziójának fájljaiba és számos érdekességet hámoztak ki belőlük. Lehet, hogy a játék végleges változatában az emberevő krakennel is összefutunk.

26 percig mozog a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo legutóbbi sajtótájékoztatóján ott volt a Dualshockers csapata is. A srácok egy hosszabb gameplay videót rögzítettek a Dynasty Warriors 9 single-player kampányáról Xbox One X-en.

Filmes híreket mondunk

Folytatódik a Ragyogás, előzetest kapott Rob Cohen legújabb filmje, a Twister és a Halálos iramban-széria szerelemgyereke, Kínában komoly gondban a Star Wars-franchise, az új Indiana Jones-filmet pedig jövőre kezdik el forgatni.

Nintendo Switch-re is megjelenhet a Fortnite?

Nagyon úgy néz ki, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds legnagyobb kihívója ismét lépéselőnybe kerülhet, az Epic ugyanis jó eséllyel Nintendo Switch-re is elérhetővé teszi majd a Battle Royale-játékot.