Hírarchívum - 2018. október

Warframe - novemberben jön a Fortuna DLC

Hamarosan egy nagyszabású kiegészítőt kap a Digital Extremes űrnindzsás shootere, a Warframe. A Fortunával érkező új nyitott világú régió ötször nagyobb lesz a Plains of Eidolonnál, és egy csomó új misszió vár ránk.

Elérhető a Horizon Chase Turbo demója

Az Aquiros Game Studio versenyjátéka hűen idézi a 16-bites arcade címek jellegzetességeit, így nosztalgiázásra tökéletes lesz, főleg, hogy modern, de mégis retro stílusjegyeket viselő grafikával operál. Már ki is próbálhatjuk.

Csúszik az Artifact bétatesztje

Aki azt tervezte, hogy mostanában kipróbálná a Valve kártyajátékát, annak sajnos új tennivaló után kell néznie. A Dota 2 karaktereivel operáló CCG ugyanis első körben november közepén, alig több mint egy héttel a megjelenés előtt lesz játszható.

Novemberben érkezik a BattleTech első kiegészítője

Harmincórányi sztorit, három új mechet és még sok más finomságot hoz a BattleTech első kiegészítőcsomagja, a Flashpoint. A játék rendezője, Mitch Gitelman egy rövid videóban foglalja össze a várható újdonságokat.

Resident Evil 2 - videón a Noir és Sheriff skinek

A Resident Evil 2 remake Deluxe-kiadása jó pár egyedi kosztümmel ajándékozza meg a játékosokat. Claire detektívregényekbe illő ízléses Noir felszerelést kap, Leon pedig a The Walking Dead Rickjét is megszégyenítő Sheriff egyenruhát ölt.

Komoly leépítések a Dreadnought csapatánál

Alig egy hete jelent meg a Dreadnought, de nincs minden rendben az azt fejlesztő Six Foot háza táján. A free-to-play űrhajós játék a gyenge launch után elveszítette a fejlesztői gárda egyharmadát.

Traileren és gameplay videón a Project Nova

Az EVE Online univerzumában játszódó Project Nova egy látványos FPS formájában igyekszik meghódítani a világot... immár jó pár éve. Hosszas hallgatás után azonban a CCP Games végre le is szállított néhány látnivalót.

Tekken 7 - hárommillió eladott példány felett

A Bandai Namco nem panaszkodhat a Tekken 7 eladásaira. A verekedős játék már több mint 3 millió otthonban talált gazdára. Ezzel a széria összesített eladásai lehagyták a Street Fighter-sorozatot is.

Shadow of the Tomb Raider - terítéken az első DLC

Az Eidos Montreal egy tartalmas fejlesztői naplóban magyarázza el, hogy mi várható a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jében. A The Forge-ban Lara egy lávával elárasztott sírba látogat, amely a Bukott istenek kohója néven ismert.

Novemberben korai hozzáférésben az Egress

A Farzan Games alkotása igazi műfajkavalkád, a Dark Souls és a battle royale-címek játékmenete keveredik benne. A PvP-re kihegyezett akciójáték november elején landol a Steam Early Access kínálatában.