Hírarchívum - 2018. október

A Luke Cage-et is elkaszálta a Netflix

Harlem megmentője nem tér vissza egy harmadik évaddal, hiszen a streaming szolgáltató bejelentette, hogy elkaszálta a Luke Cage-sorozatot. Az Iron Fist után ez már a második Marlvel-széria, ami folytatás nélkül marad.

Traileren a Shakedown: Hawaii lényege

Már évek óta készül a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown: Hawaii, amely a 16-bites akciójátékoknak állít emléket. A legújabb előzetes szépen végigvezet minket a játék jellegzetességein.

Lebukott a PC-s Red Dead Redemption 2?

Egy európai kiskereskedő szellőztette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának érkezését. A hasonló spekulációknak se szeri, se száma, de esetünkben a svéd Media Marktról van szó. Eszerint jövőre érkezik a port.

Frissítve: A hétvégén kipróbálható a két Halo Wars

Ha eddig kimaradtak volna a Halo-univerzumban játszódó valós idejű stratégiák, akkor jó hírünk van: PC-n a Halo Wars: Definitive Edition, Xbox One-on pedig a Halo Wars II nyúzható október 21-ig teljesen ingyenesen.

Ingyen tölthető a Hitman - Halloween Pack

A közelgő ünnep örömére az IO Interactive ingyenesen elérhetővé tette a Hitman Colorado-térképét, ahol egy magánhadsereg vezetőivel kell leszámolunk. Az újrajátszáshoz az Escalation-megbízásokat ajánljuk.

Just Cause 4 - megújult a Supply Depot-rendszer

Új videóval jelentkezett a Just Cause negyedik epizódja, amiben a fejlesztők újítottak picit a sorozatból ismert Supply Depot-rendszeren. A legfrissebb felvétel azt mutatja be, hogyan is működik majd mindez a negyedik részben.

Januárban jön a Battlefleet Gothic: Armada 2

A szeptemberben megerősített halasztás után csak annyi volt biztos, hogy 2019 januárjában jelenik meg a Battlefleet Gothic: Armada folytatása. A Focus Home Interactive mostani közleményében azonban már napra pontos dátum is szerepel.

Ace Combat 7 - berepülésre felkészülni!

Kicsit még odébb van az Ace Combat-sorozat következő részének megjelenéséig, de a BandaI Namco még így is folyamatosan ontja magából a különböző látnivalókat. Most például két küldetésbe kapunk betekintést.

Hatalmasat ugrott az EA és az Activision értéke

A DFC Intelligence elemzőcég szerint amióta az Electronic Arts és az Activision bevezette a games-as-a-service megközelítést, azóta nagyjából 80 milliárd dollárral emelkedett a két kiadó értéke.

Nyílt világú DC-játékokon dolgozik a WB Montreal?

A Love Thy Nerd Podcast Network legutóbbi adásában vendégeskedett a WB Montreal vezető dizájnere, Osama Dorias, aki valószínűleg véletlenül, de elkotyogta, hogy a csapat két nyitott világú DC-játékon is dolgozik.