Hírarchívum - 2018. október

Kiszivárogtak a LEGO Overwatch-készletek

A korábban beharangozott LEGO Bastion után az amerikai Target jóvoltából idő előtt lebuktak az Overwatch LEGO-készleteinek további darabjai. Tulajdonképpen minden hős kap majd saját kiszerelést.

A Facebook lelőtte az Oculus Rift 2 fejlesztését

Először a TechCrunch írta meg, hogy lelépett az Oculus társalapítója, Brendan Iribe, miután a Facebook állítólag törölte az Oculus Rift következő generációjának fejlesztését.

A Wonder Woman 1984 bemutatója is csúszik

A szomorú hírt maga Gal Gadot jelentette be a Twitteren. Mindez azt jelenti, hogy az eredetileg jövő novemberre datált premier helyett csak 2020 júniusában kapjuk meg a Wonder Woman folytatását.

Dolgozói jelentős részétől megvált a Trion Worlds

A Gamasutra értesülései szerint a Gamigo, mint kiadó nemcsak felvásárolja a Trion Worlds csapatát, de a stúdió munkatársainak jelentős részétől is megvált. A korábbi 200 főből mindössze 25 munkatárs marad csak meg.

Thronebreaker - valószínűleg Switchre nem

A CD Projekt RED sajtószóvívője az Eurogamer kérdésére megerősítette, hiába érkezik majd decemberben konzolokra is a Gwent kiegészítőjéből teljes játékká érett Thronebreaker: The Witcher Tales, Switchre valószínűleg nem készül el.

Gwent: The Witcher Card Game - itt az 1.0!

A CD Projekt RED még áprilisban kezdett neki a több mint egy éve bétafázisban működő játék intenzív javításának, mely úgy néz ki mostanra el is készült. Olyannyira, hogy ma hivatalosan is kilép a Gwent a bétastátuszból.

Launch traileren a Spyro Reignited Trilogy

Ahogy közelítünk a játék megjelenéséhez, az Activision újabb előzetest tett közzé Sypro felújított kalandjairól. Annyi már biztos, hogy a látványra és a hangulatra nem lehet majd panaszunk.

Priest Simulator - harc a démonokkal

A lengyelországi székhelyű Delirma stúdió egy olyan játékkal örvendezteti meg a világot, melyre feltehetőleg senki sem számított. Na jó, a 2014-es Stone Simulator és az I am Bread óta igazából már bármi belefér.

Intellivision Amico - a család 2D-s barátja

A tegnapi leleplezés után mára már egy saját bemutatkozó videót is kapott az Intellivision Amico. 2D-s, családbarát, felturbózott grafikájú, olcsó játékok és a sírjukból újra életre kelt exkluzív címek a láthatáron.

Jade Raymond elhagyta az EA-t

Az EA Motive stúdió alapítójaként és vezetőjeként mondott le pozíciójáról a tegnapi nap során Jade Raymond, az Eletronic Arts egyik legjelentősebb személyisége. Egyelőre még nem tudni, hogy hol folytatja karrierjét.