Hírarchívum - 2018. október

Hivatalosan is bejelentették a Trine 4-et

Noha egy EU-s támogatásokat taglaló dokumentumban már feltűnt a Frozenbyte játékának folytatása, a fejlesztők csak most erősítették meg formálisan a jövőre érkező Trine 4: The Nightmare Prince-t.

Launch traileren a Gwent és a Thronebreaker

Az az érdekes eset áll fenn, hogy a Gwent: The Witcher Card Game, és annak önállóan futtatható single kampánya, a Thronebreaker: The Witcher Tales ugyanazon a napon startolt el PC-n. Itt vannak az utolsó előzetesek!

Tudjuk, mikor jön az Ion Maiden végleges változata

Már eddig is nyílt titok volt, hogy a Duke Nukem 3D engine-jét használó Ion Maiden konzolokra is befut, de most már konkrét megjelenési intervallummal szolgálhatunk. Igazi retro-FPS-sel van dolgunk.

Fallout 76 - friss képek a bétateszt startjára

Tegnap óta érhető el Xbox One-on a Fallout 76 előrendelői bétatesztje. A Bethesda egy csokornyi hangulatos screenshottal támogatta meg a debütöt, és egy nyílt levében köszönetet mondott a rajongók támogatásáért.

Spider-Man - befutott a The Heist DLC

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Spider-Man háromrészes sztorikiegészítőjének első darabja. A The Heist Felicia Hardyra, azaz Black Catre fókuszál. Új küldetéseket, gonosztevőket és ruhákat kapunk.

Red Dead Redemption 2 - tabletre dobható a térkép

Saját társalkalmazással fog elrajtolni a napokban a Rockstar Games vadnyugatos alkotása. Az app úgy fog szolgálni főszereplőnk számára, mint egyfajta térkép és napló, melyben a legtöbb érdekességet és fontos információt is megtalálhatjuk.

Zombiktól hemzseg a Fortnite battle royale-módja

Legalábbis halloween idején. A rendkívüli népszerűségnek örvendő játékmódba érkeznek a PvE-lehetőséggel kecsegtető zombik, vagyis mostantól majd az emberi ellenfelek mellett számítógép vezérelte ellenségek is az életünkre törhetnek.

Stormy Boy: The Game - itt az első gameplay

Az 1964-ben megjelent, gyerekeknek szánt Stormy Boy mesekönyv játékadaptációja a megjelenéshez közelítve megkapta az első gameplay előzetesét. A kisfiú és a pelikán barátsága igazán varázslatosan fest.

War Thunder - behajóztak a tengeri csaták

Master of the Sea néven újabb frissítést kapott a Gaijin stúdió ingyenesen játszható háborús játéka, mely a szárazföldi és légi csaták mellé elhozza nekünk a csatahajók és torpedórombolók vízi világát.

Hitman 2 - utazás a világ körül

Untouchable címen újabb előzetes érkezett az IO Interactive alkotásához, melyben többek közt azokat a gyönyörű és egzotikus helyszíneket is megcsodálhatjuk, ahol a 47-es ügynök le fog csapni. Színes kalandra számíthatunk.