Hírarchívum - 2018. október

Black Ops 4 - félmilliárd dollár három nap alatt

Az Activision szerint a Call of Duty: Black Ops 4 már több mint 500 millió dollárt hozott össze a premiert követő három nap során, és mind a játékosszám, mind pedig a shooterrel töltött órák száma javult tavalyhoz képest.

Akkor most milyen a Rockstar Northnál dolgozni?

Ideje beszélni arról, ami az elmúlt két hétben leginkább foglalkoztatta a szaksajtót. A hírek szerint a GTA V és a Red Dead Redemption 2 fejlesztőjénél aggasztóak a munkakörülmények, és nem ritkák a 100 órás munkahetek sem.

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

A hónap végén jön a Rise: Race the Future

A V-Dev Games egy vérbeli arcade versenyjátékot készít Rise: Race the Future címmel. Az október végén PC-re érkező anyagban futurisztikus autókat vezethetünk ugratásokkal, csúszkálásokkal kiegészítve.

Battlefield V - részletek a single kampányról

A DICE elárult pár fontos információt a Battlefield V egyjátékos kampányáról. Visszatér a War Stories, amely több főszereplő sorsát meséli el a háború különböző helyszínein. Igen, még a németeket is irányíthatjuk.

Traileren a Thronebreaker: The Witcher Tales

Befutottak az első, kedvező kritikák a Thronebreaker: The Witcher Talesről, s emellett vadiúj gameplay trailer érkezett Meve királynő kalandjairól. A Gwent önálló játékká hízott egyjátékos kampánya a jövő héten fut be.

Véget ér a Dirty Bomb támogatása

A Splash Damage bejelentette, hogy elkaszálja az aszimmetrikus csapatalapú shooterét, a Dirty Bombot. A következő hetekben még várható egy hibajavító frissítés, aztán véget ér a játék támogatása.

Ezt kell tudnod a Mutant Year Zeróról

Kicsit bizarr, amikor az intelligens állatok egymást utasítják a harcok közben, de a Mutant Year Zero: Road to Eden világa már csak ilyen. A motorháztető alatt azonban az XCOM alapjain nyugvó, komoly körökre osztott rendszer lapul.

Elrajtolt az Accounting+

Ha vannak olyan játékok, melyekben vakon meg lehet bízni csupán a készítőinek ismeretében, akkor az Accounting+ olyan. Megérkezett a The Stanley Parable és a Rick and Morty megálmodóinak közös produktuma.

Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe

A hónap végén érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive alkotása, melyben Edward Peierce detektív mélytengeri szörnyekkel és egyéb borzalmakkal teli természetfeletti nyomozását követhetjük nyomon.