Hírarchívum - 2018. október

Atomic Heart - a Szovjetunió és a szürrealizmus

A moszkvai székhelyű Mundfish stúdió FPS játéka két újabb teaseren díszeleg. Az eddigiek alapján leginkább a BioShockra emlékeztető alkotásra nehéz szavakat találni, de kétségtelen, hogy egy érdekes kalandnak nézünk elébe.

Devil May Cry 5 - tied lehet Dante kabátja

A Capcom hivatalosan is bemutatta a Devil May Cry ötödik részének limitált példányszámú kiadását, az Ultra Limited Editiont, ami nemcsak az ára, de annak tartalma miatt is igazán különleges lesz.

Vadonatúj játékon dolgoznak a God of War fejlesztői

A Sony Santa Monica Studio már hónapok óta toboroz új szakembereket, de a híroldalak csak most kapták fel a ResetEra fórumán megjelent friss bejegyzést, ami alapján arra lehet következtetni, több új projekten is dolgozik a stúdió.

Spider-Man - megérkezett a New Game Plus mód

Megérkeztek a Spider-Man múlt héten beharangozott sebtapaszai, amelyek kisebb finomhangolások és javítások mellett végre elhozták a korábban beígért New Game Plus módot, illetve egy új nehézségi szintet is.

Shadow of the Tomb Raider - a rajongók tombolnak

Alig egy hónappal ezelőtt jelent meg a Shadow of the Tomb Raider, ez azonban nem akadálya annak, hogy a játékot a Steamen keresztül múlt hét óta jelentős kedvezménnyel vásároljuk meg. A rajongók pedig tombolnak.

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.

Bemutatkozott az Intellivision új konzolja

Tavasszal kiderült, hogy visszatér a konzolpiacra az Intellivision, és a hétvégi Portland Retro Gaming Expón végre bemutatkozott az új masina. Az Intellivision Amico is egy nosztalgiakonzol lesz, de előretelepített címek nem lesznek rajta.

Spellbreak - battle royale mágiával

A Proletariat Games közelgő battle royale-játéka fantasy környezetben játszódik. A varázslókat alakító játékosok elementális mágiával törnek borsot az ellenfél orra alá: tűzlabdákat dobálhatunk, villámot szórhatunk és fagyaszthatunk is.

Ennyivel lesz jobb a vágatlan Agony

A Madmind Studio formálisan is megerősítette, hogy október 31-én érkezik az Agony Unrated. Ha megvan az alapjáték, akkor is fizetned kell érte egy jelképes összeget - "jogi okok" miatt a patch nem járható út a fejlesztők szerint.

Problémásan startolt el a World War 3

A múlt héten élesedett a World War 3 korai hozzáférésű változata a Steamen, de úgy néz ki, a Farm 51 csapata nem volt felkészülve a debütre kellőképpen. A játékosok számos technikai nehézségről számoltak be.