Hírarchívum - 2018. december

Beyond Good & Evil 2 - mégsem játszhatunk offline

Néhány napja derült ki, hogy a Beyond Good & Evil 2 folyamatos online kapcsolatot igényel. Úgy tűnik, a Ubisoft nem tartotta be korábbi ígéretét: egy korábbi interjúban még azt állította a kiadó, hogy offline is játszhatunk vele.

Még több Metro Exodus-képet kaptunk

Már csak másfél hónap választ el minket a 4A Games posztapokaliptikus shooterének megjelenésétől, így a fejlesztők is bátrabban szórják a marketinganyagokat. Egy csokornyi látványos screenshot érkezett.

Az autómosó-szimulátor pont az, aminek látszik

A Car Wash Simulator egy igazán hiánypótló alkotás, még ha az a bizonyos piaci rés elég szűk is. A játékban megalkothatjuk és felvirágoztathatjuk saját autómosó-üzletünket, és persze a verdák tisztaságáért is mi felelünk.

Brit toplista: már megint a vadnyugat a módi

Karácsony hetében kicsit megcsúszott a szokásos eladási toplista, de azért említsük meg, hogy melyek voltak a legkelendőbb játékok a briteknél a múlt héten. A Red Dead Redemption 2 ezúttal sem talált legyőzőre.

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.

A Saber multit csinált volna a Days Gone-hoz

Egy friss interjúból kiderült, hogy a Saber Interactive anno megkereste a Sonyt egy ötlettel. A fejlesztő szívesen besegített volna a Days Gone fejlesztésébe, mégpedig a multiplayer komponens elkészítésével. Nem lett belőle semmi.

Itt a Monster Hunter-Assassin's Creed crossover

A Monster Hunter World játékosai már megszokhatták, hogy egyszer-egyszer néhány más videojáték univerzumának lakói is ellátogatnak Asterába. Januárban érdemes lesz a csuklyás bérgyilkosokat keresni a tömegben.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.

Most a Super Meat Boy ingyenes az Epic Store-ban

Az Epic megígérte, és úgy is lett: ezúttal a zseniális indie platformerre, a Super Meat Boyra csaphatunk le teljesen ingyen a cég digitális boltjában. Ez az akció is csak korlátozott ideig érhető el, január 10-ig van időnk behúzni.

Új év, új traumák - ingyenes a SOMA

Az Amnesia-franchise fejlesztése mögött álló Frictional Games atmoszférikus sci-fi horrorjátéka ingyen beszerezhető a GOG-on! Az akció azonban csak a hétvégéig tart, szóval érdemes lesz sietni…