Hírarchívum - 2018. december

Darksiders 3 - visszatért a klasszikus harcrendszer

A Darksiders 3 elég sokban eltért a sorozat korábbi darabjaitól, beleértve a harcrendszert is, ami nem minden rajongónak tetszett. Aggodalomra nincs ok, a legújabb patch visszaadja a klasszikus szisztémát.

Traileren az új Így neveld a sárkányodat-játék

Megkapta első gameplay trailerét a Dragons Dawn of New Riders, amely egy teljesen új történetet mesél el az Így neveld a sárkányodat univerzumában. Sőt, már azt is tudjuk, mikor jelenik meg a felülnézetes móka.

Hitman 2 - a forradalmár bukása

Megérkezett a Hitman 2 második Elusive Target-kihívása, mely során ezúttal Dél-Amerikába látogatunk, ahol egy önjelölt kolumbiai forradalmárra csaphatunk le. Vigyázat, csak egyetlen esélyünk lesz!

Egyedi karácsonyi ajándék a Scum támogatóinak

A legtöbb játékhoz hasonlóan a Scum is rengeteg karácsonyi kiegészítővel készült a játékosai számára, a hóemberektől kezdve a karácsonyi ágyékkötőig bezárólag mindennel találkozhatunk.

Steam Winter Sale 2018 - szavazz te is!

Elrajtolt a Steam szokásos téli akciója, mely során ezúttal is rengeteg címet szerezhetünk be akár 50 százalék feletti leárazással egybekötve. A vásár mellett pedig a The Steam Awards jelöltjeire is letehetjük a voksainkat.

Spider-Man - befutott a Silver Lining DLC

A The City That Never Sleeps történetközpontú DLC-sorozat utolsó felvonásaként megérkezett a Silver Lining névre keresztelt kiegészítő, mely nemcsak a történeti szálat viszi tovább, de rengeteg új kihívás is vár ránk.

Anthem - barlangászat a készítőkkel

Újabb játékmeneti videóval örvendeztette meg a rajongókat az EA és a BioWare az Anthem hivatalos Twitch-csatornáján. Ezúttal a két vezető producer, Mike Gamble és Ben Irving, valamint a játék rendezője, Jon Warner ragadott kontrollert.

PUBG - mobilon is beköszönt a karácsony

A PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile is megkapja a népszerű battle royale-játék legújabb, Vikendi névre keresztelt havas pályáját, illetve hozzá egy tucat karácsonyi tematikájú skint is.

Klasszikus verdákkal erősít a DiRT Rally 2.0

Aki nem tudná, a DiRT Rally 2.0 egy korszakokon átívelő csomag lesz, amelyben számos klasszikus raliautót is irányíthatunk. A legújabb trailerben feltűnik jó pár olyan konstrukció, amit látva megdobban a szívünk.

Először mozog az új Monster Energy Supercross

Az októberi bejelentést követően már meg is érkezett az első konkrét gameplay az új Monster Energy Supercrossról. A Milestone ezúttal a floridai Tampa pályára kalauzolja el a sárdagasztás szerelmeseit.