Hírarchívum - 2018. december

Neurális hálózattal javítható a retro játékok grafikája

Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel! Egyelőre ugyan még csak kísérleti stádium gyanánt kizárólag a screenshotok látványvilágát javítják fel, de a különbség már így is elképesztő. Itt az autentikus remastered játékok korszaka?

Nehezen fogy a PlayStation Classic

Az eladási adatokat tekintve nem sikerült hoznia az előzetes elvárásokat a PlayStation Classicnak, a sikere jócskán elmarad a konkurenciától, így a legtöbb kiskereskedő 30 százalék feletti árcsökkentéssel próbál túladni a készletein.

Fallout 76 - némi kárpótlás a láthatáron

Minden olyan játékos, aki az idei év folyamán legalább egyszer bejelentkezett a Fallout 76 teljes verziójába, ingyen megkapja a Fallout Classic Collectiont - igaz, kizárólag PC-re.

Hivatalos szakácskönyvet kap a The Elder Scrolls

Úgy néz ki, hogy a Skyrim tényleg minden platformot meghódít; két konzolgeneráció, okoshűtő, kaputelefon és autóműszerfal után jövő márciustól a szakácskönyvek világában is szerencsét próbál.

Újra 1 millió felett PC-n a PUBG

A PC-s PlayerUnknown’s Battlegrounds idei éve közel sem alakult zökkenőmentesen, ám a félresikerült marketingfogásokkal és több millió csalóval tarkított hullámvölgyei után most úgy néz ki, hogy ismét a csúcsra tör.

Kandallótűz The Last of Us: Part II módra

Nincs is annál békésebb, amikor odakuporodunk a kandalló mellé mindenféle botrányos kötött pulcsiban, szürcsölünk egy jó meleg italt, miközben átjár minket a karácsony szelleme. A Naughty Dog szolgáltatja most a szoba melegét.

Travis Strikes Again - az élet pusztító

Közeleg az új No More Heroes-játék premierje, habár nem igazi folytatásról, hanem egy mellékágról van szó Nintendo Switchen. A Grasshopper Manufacture védjegye azonban észrevehető, őrült és cinikus alkotással lesz dolgunk.

Máris profitot termel a GRIS

Alig egy hete kapható a Nomada Studio megható platformjátéka, és máris nyereségessé vált. A csapat nagyon örül a sikernek, de ami a legjobb, talán más platformokra is kijöhet az idei év egyik legnagyobb meglepetése.

Minecraft - megszűnik a régi konzolok támogatása

Utoljára frissült a héten a Minecraft az előző generációs konzolokon, így a jövőben már nem támogatják tovább az Xbox 360-as, PS3-as, PS Vitás, és Wii U-s változatokat. Egy korszak zárult le ezzel.

Ilyen gép kell a Mortal Kombat 11 alá

A héten megfeledkeztünk róla, de a jegyzőkönyv miatt mindenképpen megosztjuk a Mortal Kombat 11 rendszerkövetelményeit. Ha pont a NetherRealm verekedős játéka miatt fejlesztenél gépet, legalább lesz némi kapaszkodód.