Hírarchívum - 2018. december

Battlefield V - jönnek a mikrotranzakciók

Loot boxoktól, vagy fizetős DLC-pályáktól szerencsére nem kell tartanunk, de januárban mégis megérkeznek a Battlefield V első mikrotranzakciós apróságai. A prémium valutát kozmetikai különlegességekre költhetjük majd.

Felújítva térhet vissza a Sniper Elite V2

Néha megesik, hogy egy játék korhatár-besorolása már a hivatalos bejelentés előtt felkerül az internetre. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az ausztrálok szivárogtatták ki a Sniper Elite V2 remasterelt változatát.

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Az év javát már magunk mögött tudtuk, az elkövetkező napok a jól megérdemelt pihenésről szólnak majd. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Boldog ünnepeket kívánnak a fejlesztők és a kiadók

Megérkeztek a karácsonyi üdvözlőkártyák a játékipar képviselőitől. A játékosok a világ minden tájáról kaptak üdvözlőlapokat és videókat, gondoskodva az emelkedett hangulatról - ezekből szemezgetünk most.

Atlas - nem fogadták túl jól a Steamen

Többszörös csúszás után végül december 22-én startolt el a Studio Wildcard kalózos MMO-ja a Steam Early Access keretében, azaz egy nappal később, mint azt legutóbb ígérték nekünk. A játék jelenleg számos hibától szenved.

Színtiszta káosz a Shakedown: Hawaii trailerében

Az év végén csak hallatott magáról a klasszikus GTA-k szellemi örököse, és egyúttal a Retro City Rampage egyenesági folytatása, a Shakedown: Hawaii. Az egyik missziót vesszük most górcső alá, melyben felforgathatjuk a várost.

Jump Force - Deku és Asta is csatlakozott

A Bandai Namco karácsony előtt, a Jump Festa alkalmából leplezte a bunyós crossover két újabb játszható karakterét. Izuku Midoriya (azaz Deku) a My Hero Academia-, míg Asta a Black Cover-szériából lehet ismerős.

Rage 2 - fejrobbantós előzetessel ünnepelünk

A Bethesda stílusosan ünnepli az óévből hátralévő 12 napot. Énekelhető, feliratozott zenés összeállítást láthatunk a Rage 2 pusztaságáról, és persze táncra perdülünk, miközben a háttérben minden felrobban. Még a koponyák is!

New World - képeken a mesterségek

Az Amazon nem aprózza el a készülő MMO-játékáról a képek szivárogtatását, a gyönyörű helyszínek után most az építkezés, a favágás és a bányászat rejtelmeibe kapunk betekintést egy-egy kép erejéig.