Hírarchívum - 2018. április

Bemutatkozott a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix az ígéretéhez híven hivatalosan is leleplezte az új generációs Tomb Raider-trilógia utolsó darabját. Lara Croftnak ezúttal egy halálos dzsungelben kell tesztelnie képességeit, és még a maja apokalipszissel is szembenéz.

E3 2018: Tudjuk, mikor lesz a Nintendo bemutatója

Az előző évekhez hasonlóan a Nintendo ezúttal is egy előre felvett adással készül az E3-ra, a közvetítés során gyorsan lezavarják a legfontosabb bejelentéseket. Pontos dátum és időpont a kattintás után!

Nagy számokat villantott a Microsoft

A redmondi cégóriás is közzétette a március 31-én véget ért negyedév pénzügyi jelentését. Az Xbox-részleg szépen teljesített: a szoftverek és szolgáltatások bevételei növekedtek, és egyre több Xbox LIve-felhasználó van.

Shadow of the Tomb Raider - a trailer is kiszivárgott

A Tomb Raider-trilógia legújabb része, a Shadow of the Tomb Raider bemutatkozása biztosan nem sorolandó majd a legjobban őrzött titkok közé. Előbb az első hivatalos képek, most pedig a CGI-trailer is lebukott.

Cities: Skylines - építs parkokat!

Május végén érkezik korunk legjobb városépítő stratégiájának legújabb kiegészítője, a Parklife. Ahogy azt a címe is mutatja, ezúttal állatkerteket és vidámparkokat üzemeltethetnek az önjelölt polgármesterek.

Dragalia Lost - a Nintendo új mobiljátéka

A Mario Kart Tour mellett még egy mobiljátékon dolgozik a Nintendo. A Dragalia Lost egy vérbeli JRPG lesz, a fejlesztést a tokiói Cygames végzi - a srácoknak már van némi tapasztalata a mobilos címekben.

A Steamre költözik a Wild West Online

Hamarosan kilép a korai hozzáférésből és a Steamen is megjelenik a vadnyugati MMO. A játékban két rivális frakció küzd a törvényen kívüli föld birtoklásáért. PvP mellett a mellékes tevékenységek is fontosak.

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!

Kiszivárgott képeken a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix ma osztja meg az első részleteket a Shadow of the Tomb Raiderről, ám az Amazon webáruház már idő előtt megszellőztette a játék első screenshotjait és dobozképét. Száz százalék, hogy a maják földjén kalandozhatunk.

Közel 18 milliónál jár a Nintendo Switch

A Nintendo összefoglalta a márciussal zárult üzleti évét, és abszolút nincs oka panaszra a japán cégnek. Az alig egyéves Switch mellett a Mario és Zelda is remekelt a boltok kasszáinál.