Hírarchívum - 2018. április

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.

Overwatch - jókora Symmetra-rework érkezhet

Hanzo után, úgy tűnik, hogy Symmetra lehet a következő, aki új képességeket kaphat a Blizzard hero shooterében. A támogató karakter a jövőben könnyen a védekező hősök kategóriájában találhatja magát.

Monster Prom - randira visszük a suli szörnyeit

Ki ne akarná bálba vinni a középsuli legdögösebb démonát, vagy a focicsapat legszexibb orkját? Jó, talán a kérdésen még van mit csiszolni, de a Monster Prom előzetese után nem is tűnik akkora marhaságnak.

Újra traileren a Solo: Egy Star Wars-történet

Meglepően sok új jelenetet hozott a legújabb Solo-előzetes. A werkfilmben megszólal a filmet rendező Ron Howard, a forgatókönyvíró Lawrence Kasdan, valamint a színészi gárda több tagja is.

Visszatérhet a Pick 10-rendszer a Black Ops 4-ben

A Call of Duty: Black Ops 4-et fejlesztő Treyarch a céges Twitterén lengette be azt a hírt, miszerint visszatérhet idén a sorozat korábbi részeiből ismert tízpontos loadout-rendszer.

Ingyen kipróbálható lesz a For Honor

Ha nincs program a jövő hétvégére, akkor nekünk van egy tippünk, hogy mivel üthetitek el az időt. Akinek pedig tervben volt, hogy beszerzi a For Honort, annak is van egy jó hírünk, ugyanis jókora leárazások jönnek.

Korai még temetni a SteamSpy-t

Valószínűleg sosem lesz olyan pontos a Valve platformján futtatott játékokat figyelő oldal, mint régen, a projektet vezető Sergely Galyonkin azonban pozitív hangvétellel nyilatkozott a SteamSpy jövőjével kapcsolatosan.

Ezek a számok tűnnek el a GTA IV-ből

Megérkezett az a frissítés a Grand Theft Auto IV-hez, amelyet senki sem várt örömmel. Sajnos súlyosabb a helyzet annál, mint amire számítottunk, ugyanis több mint negyven számmal kevesebbet játszanak mostantól Liberty City rádiói.

Készül a Hitman: Sniper Assassin

Nagyon úgy tűnik, hogy a 47-es ügynök ismét mesterlövész-puskával a kézben tér vissza a képernyőkre. Két korhatár-besorolással foglalkozó weboldalon is feltűnt a Sniper Assassin alcímmel ellátott játék.

Kiszivárgott a Dragon Ball FighterZ új karaktere

A Bandai Namco tajvani Facebook-oldalára idő előtt került ki a legújabb harcost bemutató videóelőzetes. Super Saiyan Blue Vegito lesz az, akivel legközelebb pusztíthatunk a verekedős játékban.