Hírarchívum - 2018. május

Óriáscápára vadászunk a Sea of Thieves DLC-jében

A Rare bejelentette a Sea of Thieves első ingyenes kiegészítőjét. A The Hungering Deepben egy rémisztő mélytengeri szörnyeteggel csaphatnak össze a játékosok. De vigyázz, a lény állkapcsa elnyelheti a hajódat!

Júniusban fut be PC-re az Antigraviator

A tavaly decemberben bemutatkozott futurisztikus versenyjátékra már nem kell sokat várnunk. A Wipeout és az F-Zero szellemi örököse elsőként PC-re fut be, majd az év második felében konzolokon is tiszteletét teszi.

Friss látnivalókon a Kingdom Hearts III

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a lassan egy évtizede készülő Kingdom Hearts III-at, így egy rakás friss kedvcsinálóval szolgálhatunk. A megjelenési dátum bejelentésére a jövő hónapban kerül sor.

Aranylemezre került a Vampyr

A Dontnod csapata feszülettel, szentelt vízzel és kihegyezett fakaróval dekorált Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy a Vampyr munkálatai befejeződtek. Az éjszaka lényei megállíthatatlanul lecsaphatnak június 5-én.

E3 2018: Visszatér a legfurcsább konferencia

A Devolver Digital idén is saját bulit tart az E3-on. A tavalyi expó egyik legbizarrabb bemutatóját köszönhettünk a kiadónak, amely görbe tükröt állított az egész játékiparnak. Már előre elnézést kérnek.

Újra előkerült az Insomnia: The Ark

A Studio Mono retrofuturisztikus, dieselpunk szerepjátékáról már négy éve írtunk egy bétatesztet - a srácok nem kapkodták el a fejlesztést. A hatalmas, szabadon bejárható űrállomáson játszódó produktum talán még idén befut.

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

Pörög az Onrush nyílt bétatesztje

Ha unalmasnak ígérkezik a hétvége, akkor van egy tippünk, hogy mivel pörgethetitek fel a délutánokat. Csatoljátok be az öveket, ugyanis elstartolt az Onrush nyílt bétája!

Fortnite - iOS-frissítés és Android-verzió közeleg

A PC-n és konzolokon rendkívüli sikereket aratott Fortnite iOS-es verziója komoly frissítést kap; személyre szabható HUD, kisebb méret, stabilabb kapcsolat érkezik. Az androidos telefonnal rendelkező battle royale-fanok is kezdhetnek örülni.

PlayStation 4 - rendszerfrissítés érkezett...

...és meglehetősen kevés újdonságot hozott. A legújabb, 5.55-es verziószámmal ellátott frissítés ugyanakkor jótékony hatással lehet a rendszer teljesítményére, tehát minden PS4-tulajnak érdemes mielőbb frissítenie.