Hírarchívum - 2018. május

Rainbow Six: Siege - Alibi és Maestro akció közben

Az Operation Para Bellum két új operátora nem viccel. Alibi hologramos álcákkal pakolhatja tele a pályát, Maestro golyóálló kamerája pedig lézerrel pörköl majd az óvatlanok alá. Nézzétek meg mindezt mozgás közben!

Nintendo Switch-en is megjelenik a Resident Evil 7

De sajnos egyelőre csak Japánban, és ráadásul nem is akárhogy: a kizárólag digitálisan megvásárolható port felhőalapon működik. A teljes játék és minden eddig megjelent letölthető tartalom játszható a konzolon.

The Watchmaker - trailer érkezett a premier mellé

Megjelent a The Watchmaker, s egy bemutatóvideó is kíséri azt. Főhősünk Alexander, az órajavító, aki borzasztó sebességgel kezd öregedni. Csak úgy élheti ezt túl, ha sikerül rendbe hoznia a hatalmas órát, amely az idő kerekét forgatja.

Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!

Cuki stop-motion videón az Overwatch szülinapja

Egy nagyon aranyos stop-motion animációval ünnepli a Blizzard az Overwatch második születésnapját. A képkockánként összeollózott kis videón Tracer és Reaper kelnek életre egy kis rosszalkodás erejéig.

Imperator: Rome - a Paradox új stratégiai játéka

A Paradox Interactive bejelentette a következő nagyszabású stratégiai játékát. Az Imperator: Rome a hatalmas ókori birodalomba vezet vissza minket, ahol Julius Caesart is meghazudtolva tehetjük hatalmassá Rómát.

Outriders címmel foglalt le védjegyet a Square Enix

A Square az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál egy új címet jegyeztetett be. Egyelőre még nem sokat tudunk az Outriders névre keresztelt projektről, így bízzunk benne, hogy az idei E3-as konferenciájukon lerántják majd róla a leplet.

Overwatch - összefoglaltuk az Anniversary Eventet

Sok újdonságot hoz az Overwatch második Anniversary Eventje. Kaptunk egy bemutatóvideót a legújabb Deathmatch-pályáról, amely a Petra gyönyörű romjai közé kalauzol minket, valamint kiszivárogtak a legújabb skinek is.

Black Ops 4 - ne várjunk a Switch-változatra!

Egyre többet tudunk az idén ősszel várható Black Ops 4-ről, de sajnos nem minden infómorzsa pozitív. Úgy tűnik, hogy a Nintendo konzolját gyűrő játékosok idén is Call of Duty nélkül maradnak.

Launch traileren a Welcome to Hanwell

Habár PC-n már egy ideje elérhető a Welcome to Hanwell, a nyílt világú horrorjáték most PlayStation 4-en is debütált. Érkezett egy rövid bemutatóvideó, amely ízelítőt ad a konzolos közönségnek is.