Hírarchívum - 2018. május

E3 2018: Days Gone-képek érkeztek

Ugyan még három hét hátravan a Los Angeles-i expóig, a Sony már most közzétett néhány képet a Days Gone-ról. A SIE Bend Studios nyitott világú alkotása a következő év nagy dobása lesz, és még piszok jól is néz ki!

Battlefield V-teaser érkezett

Az EA közzétette a Battlefield V első teaser előzetesét. A legfontosabb pletyka végre megerősítést nyert: ténylegesen a második világháborúba kalauzol el minket a Battlefield legújabb epizódja.

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

Fortnite - most már tényleg jön a jetpack

A jetpack érkezését a Fortnite világába már február óta folyamatosan ígérgetik a készítők. Mostanra azonban már biztos, hogy heteken belül végre szabadon repkedhetünk az ingyenes battle royale-játékban.

Dark Souls Remastered - mi a helyzet a 60 fps-el?

A héten jelenik meg a Dark Souls Remastered, és jelenleg úgy néz ki, hogy az alapjátékban borzalmas teljesítményt produkáló Blighttown pályával a Sony oldaláról semmi baj nem lesz, a stabil 60 fps a PS4 esetében is garantált.

Overwatch - újra terítéken a cross-platform funkció

Az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan a jövőt illető tervei kapcsán elmondta, hogy „több cross-paltform lehetőséget” szeretne látni, hogy a „játékosokat közelebb lehessen hozni egymáshoz”. Konkrétumokat egyelőre azonban nem közölt.

Black Ops 4 - ugrik a season pass?

A Call of Duty: Black Ops 4-hez is érkezhet season pass, azonban teljesen más formában, mint eddig; a megjelenést követően debütáló multiplayer pályák már ingyenesen és havi rendszerességgel jöhetnek.

Crusader Kings-társasjáték érkezik ősszel

A Paradox nagy sikerű 4X stratégiai játéka a nappali asztalán hódít novembertől. Kickstarteren már előrendelhető a Crusader Kings: The Board Game, melyhez érkezett egy bemutatóvideó is.

Jókora Zelda: Breath of the Wild-artbook készül

Több mint négyszáz oldalas, keményfedeles artbook érkezik ősszel a Dark Horse kiadásában. A Creating a Champion alcímmel ellátott kötet minden concept artot, interjút és illusztrációt tartalmaz majd, amire egy igazi rajongó vágyhat.

A tenger mélyére visz a Minecraft új frissítése

Sok felfedeznivalót tartogat mostantól a hatalmas kék mélység. Messze elnyúló korallzátonyok, elsüllyedt hajók roncsai, elásott kincsek és változatos élővilág vár ránk a kilenc új vízalatti biomban.