Hírarchívum - 2018. május

Júliusban érkezik az Earthfall

Pontos megjelenési dátumot kapott a Left 4 Dead nyomdokaiba lépő Earthfall. A négyfős túlélő-shooterben 3D-nyomtatott fegyverekkel és különféle barikádokkal védekezhetünk a Földet megszálló idegen horda ellen.

Videón a Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition

A Warhammer 40K univerzumában játszódó kooperatív mészárszék végre PlayStation 4-en is megjelent, mégpedig egyből bővített kiadásban. A PC-s tulajok pedig ingyen hozzáférhetnek az Enhanced Edition extra tartalmaihoz.

Snoobli - újabb magyar fejlesztésű játék a láthatáron

Mindig voltak olyan játékok, melyekről mindenki úgy gondolta, hogy túl sokáig ültek már a trónon, át kellene adni a helyüket. Persze gondolhatnánk itt a CoD-ra is, ám jelen esetben a kő-papír-olló az, ami végre komoly konkurenst kap a nyakába.

Paladins - overwatchos artworkkel reklámoztak

Kapott már a Paladins hideget-meleget amiatt, hogy némely aspektusában nagyon hasonlít a Blizzard shooterére. Nem javít tehát a helyzeten az, hogy Lex legújabb skinjét az Overwatch egyik klasszikus térképével reklámozták.

Négy játékot kínál ingyen a Humble

Az e havi Humble Trove kínálata tartogat néhány ingyenes indie játékot azoknak is, akik nem fizetnek elő a havidíjas szolgáltatásra. Egy kattintással a tiétek lehet a Knight Club, a Hitchhiker, a Quiet City és az Uurnog is.

Tíz percig mozog a Dreams

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen is pontosan a Media Molecule új alkotása, a Dreams. Lényegében bárki elkészítheti vele azt a játékot, amiről mindig is álmodott, lehetőségeink szinte végtelenek. Nézzünk is bele!

Jurassic World Evolution - vedd át az irányítást!

A legújabb fejlesztői naplóból kiderült, hogy a saját dinóparkunkat nemcsak madártávlatból menedzselhetjük, ha úgy hozza a sors, a park üzemeltetőinek bőrébe is bebújhatunk és járműveket irányíthatunk.

Battlefield 1 - újabb DLC lett ingyenes

Már csak egy nap van hátra a Battlefield V bemutatkozásáig, és az EA egy remek gesztussal enyhíti a várakozás fájdalmát: ingyenesen tölthető a Battlefield 1 In the Name of the Tsar bővítménye PS4-en és Xbox One-on.

Elérhető a mobilos Dragon Ball Legends

Két zárt bétát követően végre a mi régiónkban is megjelent a Dragon Ball Legends. A konzolokról ismerős 3v3-as küzdelmeket vívhatunk benne, a multi mellett sztorimóddal is felvértezték, és még egy kártyajátékos réteget is kapott.

Sci-fire váltott az Age of Wonders

A Paradox bejelentette a népszerű 4X birodalomépítő-stratégia folytatását, amely fantasy helyett sci-fi környezetben játszódik. Az Age of Wonders: Planetfall jövőre érkezik PC-re és konzolokra az Overlord-széria fejlesztőitől.