Hírarchívum - 2018. június

E3 2018: Soul Calibur VI - még több bunyó

A verekedős játékok kedvelői tobzódhattak a Sony tegnapi közvetítését nézve. A Bandai Namco illetékese elhozta a Soul Calibur hatodik részét, így két mérkőzés jutott mára, négy különböző karakterrel. Akcióban Ivy, Taki, Maxi és Kilik.

E3 2018: Dead or Alive 6 - három meccs vár rád

Tegnap éjjel a Koei Tecmo munkatársai letoltak már meccset a Dead or Alive 6-tal a Sony livestreamjében. Az új bevilágítási rendszer remekül működik Kasumi, Helena, Ryu, Zack, Kasumi és Hayate csatája közben.

E3 2018: A jövő évre csúszik a switches Yoshi

Sok rajongó fejezte ki csalódottságát, amikor a Nintendo E3-as műsorából kimaradt a Metroid Prime 4, a következő Pokémon RPG és a Switchre érkező Yoshi. A Polygon rákérdezett Reggie Fils-Aime-nél, hogy mi ennek az oka.

E3 2018: LSD-utazást ígér a Tetris Effect

Az E3 rajtja előtt a Sony öt különböző bejelentést is tett, amelyek egyike a Rez és a Lumines alkotójának, Tetsuya Mizuguchinak a legújabb játéka, a Tetris Effect volt. Most hosszabban is megleshetjük.

E3 2018: Fejlesztői interjún a We Happy Few

A Shacknews mikrofonvégre kapta a Compulsion Games kreatív igazgatóját és producerét, akik jó néhány eddig nem látott játékmenet-pillanat társaságában mesélnek játékukról.

E3 2018: Újra hallatott magáról a GreedFall

A mai napon a Focus Home Interactive két játéka kapott már új előzetest, de szerencsére a tavaly év elején bejelentett, azóta viszont jól eldugott GreedFall is csatlakozott a sorhoz. A hajtás után új kedvcsinálót nézhettek meg.

E3 2018: FIFA 19 - Switchen végre haverokkal is

A FIFA 18 Nintendo Switch-es verziója valami egészen érthetetlen módon nem támogatta a barátok közti online játékot. Az idei felvonásban az EA kiköszörülte ezt a mellélövést, így már nemcsak idegenekkel rúghatjuk majd a bőrt.

E3 2018: Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077

Sok részletre derült fény a CD Projekt RED következő nagy dobásáról, ám egy kérdés eddig még nem volt tisztázott: lesz-e multi a Cyberpunk 2077-ben? Nos, a premierkor semmiképp, de utána van rá esély, még ha kicsi is.

Péntekig ingyenesen tölthető a Layers of Fear

A PC-sek egy újabb játékra tehetik rá a mancsukat teljesen díjmentesen. A Bloober Team belső nézetes pszichológiai horrorja, a Layers of Fear pár napig fizetés nélkül kattintható le a Steam könyvtárából.

Befutott a Dumbo-mozifilm első előzetese

A Dzsungel könyve, a Szépség és a szörnyeteg, na meg persze a Micimackó után gyerekkorunk egy újabb kedvence tér vissza élőszereplős moziként. Dumbo a repülő kiselefánt 2019-ben kerül a képernyőkre.