Hírarchívum - 2018. június

Josef Fares: felesleges a játékidőn lovagolni

Az A Way Out rendezője, Josef Fares már többször is bizonyította, hogy igazi lázadó alakja ő a játékiparnak. Most épp a játékok játékidejével kapcsolatos kiadói és rajongói fenntartások kapcsán nyilatkozott egyet.

Spider-Man - egy újabb főgonoszról is lehullt a lepel

A Call of Duty: Black Ops 4 és a Pókember-játék egyik szinkronszínésze egy interjún kotyogta el, hogy az E3-on leleplezett gonoszok mellett mással is szembe kell majd néznie Pókembernek.

Brit toplista: élre tört a Mario Tennis Aces

Megjelenése hetén remek rajtot vett a Mario Tennis Aces, így a múltkor az élre visszatért God of War ismét legyőzőre talált. Kratos ezúttal csak a bronzérmet érő helyig jutott, mert a dobogó második fokát a FIFA 18 szerezte meg.

Ancestors Legacy - rengeteg tartalom jön még

Egy hónappal ezelőtt jelent meg az Ancestors Legacy, aminek alkalmából a fejlesztők felvázolták terveiket a játék jövőbeli kiegészítéséről és tartalmairól. Ezek alapján kijelenthető, hosszútávon tervez a játékkal Tomasz Gop és csapata.

Crackdown 3 - az eredeti fejlesztők nélkül

Sorra gyülekeznek a sötét felhők a folyamatosan elhalasztott Crackdown 3 felett. A Polygon beszámolója szerint a játék fejlesztése mögött álló Dave Jones és csapata, a Reagent Games gyakorlatilag teljesen kiszállt a projektből.

Mozgásban a Serious Sam 4 korai változata

Hiába készül már közel hét éve a Serious Sam 4: Planet Badass, a játékból eddig semmi érdemlegeset nem láthattunk. Mostanáig, a negyedik rész nagyon korai változatából ugyanis kiszivárgott pár perc.

Kiszivárgott a Forza Horizon 4 autólistája

A hétvégén váratlanul előtölthetővé vált a Windows Store-on keresztül a csak hónapok múlva boltokba kerülő Forza Horizon 4. A letöltött fájlokból pedig kiderült, milyen járgányok is lesznek majd a játékban.

Lopott kódra építették a Westworld-mobiljátékot

Pereli a Bethesda a Westworld-játékért felelős Warnert. A tévésorozatra épülő mobilos program a Fallout Shelter kódját használta jogtalanul - néhány olyan bug is bekerült a játékba, amely anno a Shelter korai változatában volt megtalálható.

Így harcol Cody a Street Fighter V-ben

Már a kanyarban van a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb frissítése, amely a játékosok számára elérhetővé teszi Cody Traverst is. Metro City polgármestere most pedig a Capcom legújabb karakterbemutató videóján pofozkodik.

Launch traileren a The Sims 4: Seasons

Beköszöntött az igazi kánikula, és ez nincs másképp a The Sims 4 világában sem! Irány a medence, vagy a napozóágy, de akkor sem kell csalódnunk, ha inkább hóembert építeni vagy karácsonyfát díszíteni van kedvünk.