Hírarchívum - 2018. június

PC-re is jön a Red Dead Redemption 2?

Úgy tűnik, hogy nemcsak a két nagy konzolra érkezhet a Red Dead Redemption második része. A Rockstar Games egyik programozójának LinkedIn-profilja szerint a western játék számítógépen is megjelenik majd.

Egész hétvégén tesztelhető a The Crew 2

Elstartolt a The Crew 2 nyílt bétatesztje. Egészen június 25-ig játszhattok a hónap végén érkező versenyjátékkal, ahol az autók mellett akár repülővel, csónakkal, vagy motorral is átszelhetitek Amerikát!

Újabb ingyenes DLC-vel bővült a Pillars of Eternity II

Alig másfél hónapja jelent meg a Pillars of Eternity II: Deadfire, máris több ingyenes DLC elérhető a klasszikus RPG játékosainak. Az Obsidian most a Scalawags Pack névre hallgató csomaggal lepett meg minket - lássuk, hogy mi van benne!

Ilyen vas kell majd a megújult Resident Evil 2 alá

Befutottak a Resident Evil 2 remake-jének PC-s rendszerkövetelményei. A Capcom fejlesztése teljesen új köntösbe öltözteti a húszéves klasszikust - lássuk tehát, hogy milyen hardver kell majd a nosztalgiázáshoz!

A hétvégén lejárt előfizetéssel is játszható a WoW

Elstartolt a Welcome Back hétvége a World of Warcraftban, így június 24-ig teljesen ingyen játszhatsz a Blizzard MMO-jával, ha korábban aktív előfizető voltál. Ki tudja, talán újra kedvet kapsz hozzá?

Amerikai toplista: a State of Decay 2 vitte a prímet

Megérkezett az amerikai játékpiac májusi teljesítményét taglaló jelentés az NPD Grouptól. A legkelendőbb konzol a PlayStation 4 lett, a játékok terén viszont a State of Decay 2 győzött - nem biztos, hogy megérdemelten!

Még több képen a Ace Combat 7: Skies Unknown

A múlt heti trailer után egy újabb adag screenshottal lepett meg minket a Bandai Namco az Ace Combat 7: Skies Unknownról. Ezenkívül számos érdekességet megtudtunk a játék háttérsztorijáról is.

Minecraft - a cross-play előnyei Xboxon és Switchen

Míg a Sony makacsul elzárkózik a cross-play lehetőségtől PS4-en, addig a Microsoft és a Nintendo jól érzi magát együtt a Minecraft berkeiben. A legújabb trailer nyilvánvalóan egy szatirikus üzenet a japán konzolgyártó felé.

Augusztusban jön Switchre a Victor Vran

Már nem kell sokat várni a Haemimont Games akció-RPG-jének hibridkonzolos változatára: a Victor Vran: Overkill Edition augusztus végén landol Switchen. Ez a változat már az összes DLC-t tartamazni fogja.

Dragon Ball FighterZ - megvan, mikor jön Switchre

Hamarosan hordozható formában is napvilágot lát a Dragon Ball FighterZ, a Bandai Namco elárulta, hogy pontosan mikor költözik Switchre a bunyós játék. Az előrendelők megkapják a SNES-klasszikust, a Dragon Ball Z: Super Butodent is.