Hírarchívum - 2018. június

Megvan a Pókember 2 alcíme

Tom Holland nem kevés öniróniát gyakorolt a legutóbbi Instagram-videójában. A spoilerezésre hírhedten hajlamos filmsztár elmondta, hogy nincs mit bejelentenie, majd a kamera elé lóbálta a Spider-Man: Far From Home forgatókönyvét.

Taktikai FPS-en dolgozik a Creative Assembly

Az Alien: Isolationért is felelős Creative Assembly egy eddig még be nem jelentett, belső nézetes taktikai shooterhez keres dizájnereket. A projekt leírása alapján nem egy korábbi játék folytatásáról, hanem egy teljesen új címről van szó.

Unavowed - traileren a természetfeletti kalandjáték

Egy démon megszállta a tested, s hatalmas pusztítást végzett New York városában. A bestiától ugyan sikerült elszabadulni, de az igazi kaland csak most kezdődik. Csatlakozz az Unavowed titkos társaságához, és szállj szembe a természetfelettivel!

Villámgyors űrharcok a Redout: Space Assaultban

Ismerősen cseng a Redout név? Tavaly a 34BigThings csapata egy antigravitációs versenyjátékkal lepett meg minket, de a sorozat következő darabja már az űrbe megy, ahol gyors iramú csatákat vívhatunk hajóinkkal.

GC 2018: Ott lesz a World War 3 is

Az eddig harmatos játékfelhozatalt produkáló The Farm 51 csapata elhintette, hogy legújabb multis lövöldéjük, a World War 3 is ott lesz a kölni Gamescomon, mégpedig játszható formában. Addig néhány ropogós screenshottal érjétek be!

Játékosainak felét már elvesztette a PC-s PUBG

Talán emlékeztek még, hogy a PlayerUnknown’s Battlegroundsszal januárban játszottak a legtöbben (egyszerre 3,2 millióan) a Steamen. Nos, mostanra ez a szám durván a felére, azaz 1,7 millió főre csökkent. Kipukkadni látszik a PUBG-lufi?

Friss képeken a Necromunda: Underhive Wars

Még egy népszerű Warhammer 40.000-társasjáték kap videojáték-adaptációt. A Necromunda: Underhive Warson az egész jól sikerült Mordheim: City of the Damned fejlesztői dolgoznak. Rivális bandák küzdenek a város feletti dominanciáért.

Két új nehézségi szintet kapott a Ni no Kuni II

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdomot sokan bírálták, hiszen jóval könnyebb volt elődjénél. Ennek vége, a legfrissebb patch két új nehézségi szintet adott hozzá a JRPG-hez, így már keményebb kihívásra számíthatunk.

Szeptemberben indul a Life is Strange 2

A Dontnod megható tinidrámája idén ősszel folytatódik. A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Life is Strange 2-t, az első részletek augusztusban jönnek, míg a nyitóepizódra szeptember végéig kell várnunk.

Hellblade: Senua's Sacrifice - túl az egymillión

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Hellblade: Senua's Sacrifice. A Ninja Theory játéka átlépte az egymilliós példányszámot, ezzel jókora profitot hozva a cambridge-i stúdiónak. A remek teljesítményt leárazással ünnepelhetjük!