Hírarchívum - 2019. december

Új motort használ a The Wolf Among Us 2

Jókora mérföldkő lesz a The Wolf Among Us 2 a Telltale Games életében. Amellett, hogy ez lesz a fejlesztőcsapat első játéka a stúdió újjáélesztése után, Bigby története maga mögött hagyja majd a Telltale Tool fejlesztőmotort is.

Újabb The Witcher-jogokat kapott a CD Projekt RED

A CD Projekt RED sikeresen elsimított minden üzleti nézeteltérést a The Witcher-regények írójával, Andrzej Sapkowskival, így a lengyel fejlesztőcsapat széleskörű jogokat, s ezáltal zöld utat kapott a széria folytatására.

Minecraft: Dungeons - részletek a játékmenetről

Fejlesztői naplósorozatot indított a Minecraft: Dungeons fejlesztőcsapata, a legfrissebb videóban pedig maga a játékmenet kerül terítékre. Lássuk, hogy mitől is lesz izgalmas a Diablo-szerű kaland!

Ismét mozgásban a Half-Life: Alyx

Az Adam Savage’s Tested YouTube-csatorna ezúttal a Valve-nál járt, hogy megnézzék, hogyan is működik a különböző VR-szemüvegekkel a nemrég bejelentett Half-Life: Alyx. A félórás videó rengeteg új jelenetet is tartalmaz.

A Netflix 1 millió felhasználót bukott a Disney+ miatt

Ahogy az várható volt, a Disney+ rajtjának egyik legnagyobb vesztese a Netflix lett. A Cowen & Co. elemzése szerint a streamingőrületet kirobbantó szolgáltató közel 1 millió felhasználót veszített el a Disney+ miatt.

Elkelt a Little Nightmares fejlesztőcsapata

A Koch Media és a THQ Nordic anyavállalata, az Embracer Group egy hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a Little Nightmarest is fejlesztő Tarsier Studios csapatával.

A Google megvette a Typhoon Studios csapatát

Alig három éve alapított, iparági veteránokat a soraiban tudó kanadai stúdióval erősít a Google. A Typhoon Studios természetesen a felemás rajtot produkáló Stadiára készít majd tartalmakat.

Magyar felirattal érkezik a Ghost of Tsushima

A PlayStation Magyarország a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy jövőre is megtartják jó szokásukat, így az idei esztendőhöz hasonlóan 2020-ban is lesznek magyar feliratos játékok. Mint például a Ghost of Tsushima is.

HWSW: Operációs rendszert fejleszt a Facebook

A The Information beszámolója szerint a Facebook olyan saját fejlesztésű operációs rendszeren dolgozik, ami a VR-szemüvegeket és okoskijelzőket célozza meg. A cél, hogy a cég függetlenedni tudjon az Androidtól.

Minecraft RTX - így bánnak a sugarakkal a játékosok

Az Nvidia fejlesztőinek hála friss videó érkezett a Minecraft RTX-es verziójáról, melyből kiderül, hogy a novemberi zárt tesztek során mihez kezdtek a hatalmas optikai tuningon átesett játékkal a rajongók.