Hírarchívum - 2019. december

Oddworld: Soulstorm - séta a sötétben

Rövidke teasert kapott az Oddworld: Soulstorm. Abe következő kalandja közvetlenül a New 'n' Tasty eseményei után veszi fel a fonalat, és ahogy azt az előzetes is sugallja, ezúttal még sötétebb sztorival lesz dolgunk.

Lenyűgöző realizmust ígér az Nvidia PhysX 5.0

És az új trailer alapján ebben nincs is okunk különösen kételkedni. A friss technológia 2020-tól lesz elérhető a játékfejlesztők számára, ám az igazán nagy kérdés az, hogy mikor találkozhatunk majd vele éles bevetésen is.

Friss képeken a Plan 8

Alig egy hónapja, hogy bemutatkozott a Pearl Abyss futurisztikus, nyílt világú MMO-shootere, és máris megérkeztek az újabb látnivalók róla. A játék a képek alapján roppant ígéretesnek tűnik.

Így fest a Telltale noirosított Batman-játéka

Megérkezett a Batman Telltale: Shadows Edition launch trailere, melyen a már ismert játékot ezúttal (többnyire) fekete-fehér szín-összeállításban, na meg persze némileg feltuningolt grafikával csodálhatjuk meg.

Planet Zoo - beköszöntött az első tél

A novemberben megjelent állatkertépítős menedzserjáték máris megkapta az első nagyobb fizetős tartalmi kiegészítőjét, melyben a sarkvidéki klíma és a jég hátán is könnyedén boldoguló állatok kapják a főszerepet.

Februárban érkezik a Conan Chop Chop

Eleinte szinte csak poénként számoltunk be róla, az azóta látottak alapján viszont felkerült a várólistára a Conan Chop Chop. A Funcom most egy ünnepi bejelentéssel érkezett: februárban kezdhetjük a kaszabolást.

Íme, a Dragon Ball Z: Kakarot intrója

Minden jó animének kell egy zenés bevezető, ez alól pedig nem kivétel a Dragon Ball Z sem. A Bandai Namco egy ilyen összeállítással indítja a januárban érkező nyílt világú bunyós szerepjátékát is - lessük hát meg!

Hordamóddal bővült a World War Z

A játékosok közkívánatára végre megérkezett a Horde Mode Z, a World War Z saját hordamódja, amely végtelen kihívást állít a legmerészebb túlélők elé. Egy új típusú zombi is érkezett a Bomber személyében.

Multiplayeres DLC-ket kap a Luigi's Mansion 3

Szegény Luigi nem lélegezhet fel, hiszen jövőre újabb rémisztő kalandokkal várja őt a kísértetjárta hotel. Szerencsére a két felvonásban érkező DLC-csomagban a barátai is vele tartanak majd.

Végre digitálisan is elérhető a Blade Runner-játék

Ezért szeretjük a GOG-ot! Végre modern rendszereken, digitális kópiával is játszhatjuk a Westwood Studios klasszikus point-and-click detektívjátékát, az 1997-ben megjelent Blade Runnert.