Hírarchívum - 2019. december

RTX-es frissítést kap a Deliver Us the Moon

A Wired Productions és a KeokeN Interactive közös űrbéli alkotása ugyan már október óta elérhető, ám most végre megérkezett hozzá az Nvidia valós idejű sugárkövetésű technológiája is.

Borderlands 3 - elrajtolt az első sztori DLC

A kaszinórablásra fókuszáló Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot című DLC a mai napon elérhetővé vált PC-n PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A rajt mellé pedig még egy látványos launch trailer is érkezett.

Tenet - trailert kapott Christopher Nolan új alkotása

Izgalmas előzetessel mutatkozott be az Eredet és a Csillagok között rendezőjének új filmje, mely Nolan eddigi legdrágább projektje. Látványos kémes sztori, némi időmanipulációval és persze csupa nagy színésszel.

Rajthoz állnak a Games with Gold januári játékai

Az ünnepi szezon után a 2020-as évet is meglehetősen klassz játékokkal nyitja a Microsoft. A friss felhozatalban szokás szerint két Xbox One-os és két Xbox 360-as (de visszafelé kompatibilis) játékot találunk.

Endzone: A World Apart - túlélni a világvégét

A hagyományos városépítők és a posztapokaliptikus túlélőjátékok metszéspontján készül az Endzone: A World Apart. Nincs itt szükség zombikra vagy idegen lényekre: az atomháború és a klímaváltozás épp eléggé betett az emberiségnek.

Új hősökkel és sztorival készülne a Life is Strange 3

Egyelőre még a levegőben lóg a kérdés, hogy kap-e újabb folytatást a Life is Strange-sorozat, az azonban egyre biztosabbnak tűnik, hogy az esetleges harmadik szezon teljesen új karakterekkel és történettel operálna.

Új játékba vágnak a Rainbow Six: Siege fő fejlesztői

Jókora átszervezések zajlanak a Rainbow Six: Siege színfalai mögött. Xavier Marquis, Alexandre Remy és a Siege központi csapata egy új projektbe kezd a Ubisoft berkein belül, de a nagysikerű shootert jó kezekben hagyják.

Fortnite - minden napra jut egy ajándék

Némi késéssel ugyan, de megnyílt a Fortnite adventi kalendáriuma. Január 2-ig érdemes minden nap ellátogatnunk a Winterfest Lodge-ba, hiszen minden nap újabb kozmetikai jutalmak üthetik a markunkat.

Modern Warfare - egymilliárd dolláros bevétel felett

Piszkosul jól teljesít a kasszáknál a Modern Warfare - az Activision adatai szerint már át is lépték az egymilliárd dolláros bevétel mérföldkövét. Nem véletlen, hiszen az idei epizód lett a konzolgeneráció legnépszerűbb Call of Duty-játéka.

Ironsight - Steamen az ingyenes kompetitív FPS

A korai zárt tesztek és a nyílt béta után a Valve platformjára költözött az Ironsight. A koreai Wiple Games célja, hogy egy igazi kompetitív játékkal hódítsa meg az ingyenesen elérhető online shooterek piacát.