Hírarchívum - 2019. december

Brit toplista: ezúttal is a Call of Duty győzött

Habár a FIFA 20 eladásai alaposan megugrottak az előző héthez képest, a karácsony előtti héten (is) a Call of Duty: Modern Warfare végzett a brit játékeladási toplista élén.

PC-re is megjelenik a Hellblade második része

Habár a The Game Awardson megejtett bejelentés során csak az új Xboxra lengették be a Hellblade folytatását, a Microsoft első számú marketingese a minap megerősítette a PC-s verziót is.

Elfér majd egymás mellett az xCloud és az új Xbox

A Microsoft nem szeretné majd leváltani az új Xboxot vagy a többi játékplatformot a Project xClouddal - legalábbis rövidtávon biztosan nem. A redmondiak azt mondják, ők szimplán két különböző módot biztosítanak a játékra.

Újra elérhető a MediEvil demója

Kibővített formában hozta vissza a Sony a MediEvil-remake demóját, amit még a játék megjelenése előtt vettek le a PlayStation Store kínálatából. Ha szemezel a felújított változattal, itt a lehetőség futni vele egy kört!

A Universal viheti tovább a LEGO-filmeket

Lapértesülések szerint véget ért a LEGO és a Warner Bros. közös munkája, a jövőben a Universal Pictures szállíthatja a LEGO-filmeket. Dan Lin állítólag a stúdióváltás ellenére is visszatér.

Galadriel is felbukkan a Gyűrűk Ura-sorozatban

Lapértesülések szerint a fiatal Galadriel is felbukkan az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatában, ráadásul már meg is van, hogy ki alakítja majd a Peter Jackson filmjeiből is ismert karaktert.

Íme, a Kerbal Space Program atyjának új játéka

Felipe "HarvesteR" Falanghe, a Kerbal Space Program atyja egy új fejlesztőcsapat élén vágott bele a következő projektjébe. A koncepció hasonló lesz, ezúttal viszont modellrepülőket építhetünk majd.

Traileren a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az idei E3-on láthattuk először a következő LEGO Star Wars-játékot, most pedig a TT Games egy friss előzetessel emlékeztetett minket arra, hogy van miért várni a jövő évet. Lássuk, hogyan is fest a kilenc filmet felvonultató csomag!

Teslákra költözik a Stardew Valley

Ideje lassan önálló videojátékos platformként tekintenünk a Tesla autóira? A Cuphead után a Stardew Valley is játszhatóvá válik az önvezető elektromos kocsik saját szoftverén, hála a legújabb, ünnepi frissítésnek.

Kipróbálható a Galaxy in Turmoil

Többször értekeztünk már a Galaxy in Turmoilról, a Frontwire Studios rajongói kezdeményezéséről, amit eredetileg a klasszikus Star Wars: Battlefront-széria harmadik részének szántak. Most végre eljött az idő, hogy mindnyájan kipróbáljuk!