Hírarchívum - 2019. december

TGA 2019: Humankind - a te történeted

A Sega "Civilizationje" is kapott egy új előzetest, amely a játékos karakterére fókuszál. Bizony, a Firaxis játékaival ellentétben, itt nem történelmi személyeket alakítunk majd.

TGA 2019: Kiegészül a Marvel Ultimate Alliance 3

Mármint ismét. Még karácsony előtt befut a játék legújabb kiegészítőcsomagja, amely a Rise of the Phoenix alcímet viseli és része a 20 dolláros szezonbérletnek. Csekkoljátok az előzetesét!

TGA 2019: Folytatást kap a Surgeon Simulator

Valószínűleg ez az a játékbejelentés, amire senki sem számított. A Bossa Studios megerősítette, készül a Surgeon Simulator folytatása, ráadásul kooperatív módot is kap a második rész.

TGA 2019: Dátumot kapott a Maneater

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Maneater, amely a látszat ellenére nem egy egyszerű cápaszimulátor lesz, elvégre a fejlesztők egy komplett szerepjátékot húztak rá a témára.

TGA 2019: Apex Legends - előbb jött a karácsony

Újabb szezonális eseménnyel frissült az Apex Legends. Ezúttal Mirage kapta a főszerepet, aki a Holo-Day Bash keretein belül mindenkit meginvitál egy kis karácsonyi mókázásra.

TGA 2019: Bizarr trailerrel indított a Nine to Five

A show valószínűleg legfurcsább előzetesével jelentkezett be a Nine to Five címet viselő taktikai lövölde, az alig egyperces kedvcsináló felének ugyanis még csak messziről sincs köze a játékhoz.

TGA 2019: Weird West - a Prey alkotóinak új játéka

Hetekkel ezelőtt mutatkozott be az Arkane Studios korábbi elnökének új csapata, az egykori Dishonored- és Prey-fejlesztőket soraiban tudó WolfEye Studios, aminek első játéka egy western hangulatú akció-szerepjáték lesz.

TGA 2019: Control - elérhető az Expeditions mód

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Control decemberi frissítése, ami a szokásos finomhangolások és hibajavítások mellett az új játékmódot, az Expeditionst is tartalmazza.

TGA 2019: The Elder Scrolls Online - irány Skyrim!

A The Elder Scrolls Online-rajongók sem maradtak újdonságok nélkül a The Game Awards műsora után; egy új cinematic kedvcsináló érkezett, illetve kiderült, hogy újból ellátogatunk Skyrim vidékére.

TGA 2019: Cyberpunk 2077 - változatos zenei kínálat

A következő esztendő egyik sikervárományos akció-szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 is képviseltette magát a ma hajnalban tartott The Game Awardson. A legújabb kulisszák mögötti bemutató a játék változatos zenei világára hívja fel a figyelmet.