Hírarchívum - 2019. december

Felhőalapú platformot indít az Nvidia és a Tencent

Az Nvidia is beugrik a videojátékos streamingplatformok piacába, a GPU-gyártó azonban elsősorban Kínát célozza meg. A START nevezetű kezdeményezéshez a Tencent óriásvállalata nyújt segítséget.

Januárban dobozos kiadást kap a Blair Witch

A Deep Silver és a Blooper Team megerősítette, hogy január legutolsó napján fut be a Blair Witch PlayStation 4-re és Xbox One-ra korábban beígért dobozos kiadása. A pontos árszabás egyelőre még nem ismert.

Már készül a Jedi: Fallen Order folytatása?

Az Electronic Arts oldalán felbukkant egy friss álláshirdetés, ami szerint a Respawn-féle Star Wars-csapatba keresnek új embert. A munkaköri leírás alapján pedig lehetetlen nem a Jedi: Fallen Order folytatására asszociálni.

Modern Warfare - jön a Cranked játékmód

A mai napon megint frissül egy nagyot a Call of Duty: Modern Warfare, az első szezon keretein belül beharangozott újdonságok következő felvonása ugyanis most fut be. Új térképek és egy őrült játékmód is helyet kap a mostani frissítésben.

Zombie Army Trilogy - jövő év elején Switchre is

A Rebellion tájékoztatása szerint 2020 első felében Nintendo Switchre is beköszön a Zombie Army Trilogy. A már eddig megjelent tartalmak mellett Switchre optimalizált újdonságok is a csomag részét képezik majd.

Minimum gépigényt kapott a Resident Evil 3 remake

A Capcom a játék steames adatlapján rántotta le a leplet a nemrég bejelentett Resident Evil 3 remake minimum rendszerkövetelményéről. A jó hír az, hogy ha futott a PC-s Resident Evil 2 remake, akkor ezzel sem lesz gondotok.

Megjelenési dátumot kapott a Warcraft III: Reforged

A Blizzard eredetileg erre az évre ígérte a premiert, de végül úgy döntött a stúdió, hogy a visszajelzéseket követően políroznak a felújított változaton. A csúszás nem nagy, ugyanis 2020 januárjában már játszható lesz a felmelegített kiadás.

Switchre látogat a Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

Jövőre Nintendo Switchen is tehetünk egy próbát a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-gyel, az átirat ráadásul némi extra tartalmat is hoz magával. Aggodalomra semmi ok, ezeket a korábbi verziók játékosai is megszerezhetik.

Extra gombokkal toldhatjuk meg a DualShock 4-et

Januárban új kiegészítővel rukkol elő a Sony, a DualShock 4-hez csatlakoztatható eszköz két hátsó gombbal toldja meg a PlayStation 4 kontrollerét. Ezek funkcióját a játékosok maguk programozhatják.

Star Trek: Picard - máris berendelték a folytatást

Habár az első évad csak januárban veszi kezdetét, a CBS már most berendelte a Star Trek: Picard második szezonját. Erről a Deadline számolt be, amely szerint a folytatás is tíz epizódot foglalhat magába.