Hírarchívum - 2019. március

A Nintendo 3DS mintájára fejlődhet tovább a Switch

A Wall Street Journal pletykáit az általában jól értesült Eurogamer forrásai is megerősítették, úgy fest, a nyár folyamán valóban érkezik két új Switch-modell. Friss részletekkel is szolgálhatunk a témában.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

Újabb leépítések jönnek az Electronic Artsnál

Háromszázötven munkatársától válik meg hamarosan az Electronic Arts, amely a kiadó teljes létszámának 4 százalékát jelenti. Elsősorban a marketinggel és a kiadói teendőkkel foglalkozó részlegeket érinti a döntés.

Eltűnnek a boltokból a PS4-es játékok letöltőkódjai

Nem árulhatják többé a boltok a digitális PS4-es játékok letöltőkódjait, a Sony világszerte nyugdíjazza ezt a műfajt. A letölthető bővítmények, szezonbérletek és hasonló kiegészítők továbbra is elérhetők lesznek így.

Több mint négymillió eladásnál jár a PlayStation VR

A Sony általában a PlayStation 4 eladási adataival szokott büszkélkedni, és a PlayStation VR számait ritkábban emlegeti, a hétfői State of Play apropóján azonban pontos helyzetjelentést kaptunk a VR-szemüveg kapcsán.

Rövid teasert kapott a Streets of Rage 4

A Streets of Rage 4 nem csak egy tömény nosztalgiabomba - a klasszikus beat 'em up stílus még ma is elég vonzón fest. A legújabb előzetes végre élesben is betekintést nyújt a széria legújabb darabjába.

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Metro Exodus - megérkezett a Ranger Update

A Metro-széria megszokott Ranger-frissítése végre eljött az Exodushoz is. Mostantól elérhető tehát a New Game+, számos módon személyre szabhatjuk a játékélményünket, valamint további finomhangolást kaptak az RTX-kártyák is.

Ismét mozgásban a Blood & Truth

A Sony rendesen belehúzott PlayStation VR-játékok terén, a State of Play alkalmával pedig ismét megmutatták a SIE London Blood & Truth című alkotását. A sztorit bemutató előzetes igen meggyőzően hat!

Gyűrűk Ura-játék készül Gollammal a főszerepben

Úgy láthatjuk majd J.R.R. Tolkien legendás fantasy világát, ahogy eddig még soha: az Egy Gyűrű átkától szenvedő Szméagol szemszögéből. A Daedalic Entertainment játéka a tervek szerint 2021-ben érkezhet meg.