Hírarchívum - 2019. március

Nintendo Switchre költözik a Bulletstorm

A Gearbox tegnapi Borderlands-bejelentései mellett az is kiderült, hogy a lengyel People Can Fly magát komolyan nem vevő shootere, a Bulletstorm a következő hónapokban Nintendo Switchre is befut.

Életjelet adott magáról a S.T.A.L.K.E.R. 2

Hiába jelentették be tavaly újra a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, az ukrán GSC Game World azóta sem mutatott semmi érdemit a kiéhezett rajongóknak. Tegnap aztán frissült a játék hivatalos oldala, ráadásul elindult a Twitter-oldala is.

Gameplay trailerrel mutatkozott be a Borderlands 3

A sorozatos teaselés után a Gearbox az imént formálisan is bejelentette a Borderlands 3-at, illetve a sorozat korábbi részei kapcsán is készült újdonsággal - elvégre ez "a Borderlands éve".

Május végén érkezik a Conan Unconquered

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Conan világában játszódó valós idejű stratégia, a Conan Unconquered. A játékot a Petroglyph srácai szállítják, akiknek a kisujjukban van a műfaj.

Early Access-fázisban a The Elder Scrolls: Blades

Még egy meglepetéssel szolgált a Bethesda a The Elder Scrolls-rajongóknak a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján: tegnap Early Access-fázisba lépett a The Elder Scrolls: Blades, a készítők folyamatosan hívják be a játékosokat tesztelni.

Dreams - áprilisban jön az Early Access-kiadás

A Sony valamiért kihagyta a State of Play felhozatalából a hírt, hogy április közepén válik elérhetővé a Dreams korai hozzáférésű változata. Annyi baj legyen, befutott a bejelentés, amiből minden részlet kiderül a témában!

Már júniusban begördül az idei Forma 1-játék

Egy rövid teaser társaságában jelentette be a Codemasters az idei Forma 1-játékot, az F1 2019-et. Az új rész minden korábbi epizódnál hamarabb érkezik, már júniusban benevezhetünk rá!

A Warcraft első két része is befutott a GOG-ra

Hetekkel azután, hogy megjelent a GOG kínálatában a Diablo első része, a Warcraft első két felvonása is elérhetővé vált az üzletben. Bemelegítésnek pont jók lesznek a Warcraft III felújított változata előtt!

Bemutatkozott a Her Story alkotójának új játéka

A Her Story mögött álló Sam Barlow eddig csak nagyvonalakban beszélt új fejlesztéséről, a minap viszont befutottak az első konkrétumok a Telling Lies kapcsán. Az alapok nem változtak, de ez már egy lényegesen nagyobb projekt.

VR-ban is szerencsét próbál a Dance Central

Visszatér a Dance Central, amely a Kinect egyik legfontosabb címeként mutatkozott be annak idején. A Harmonix ezúttal VR-osítja a táncjátékot, a Dance Central VR megjelenését az Oculus Quest érkezéséhez igazítják.