Hírarchívum - 2019. március

E3 2019: Végre dátumot kap a Cyberpunk 2077?

A CD Projekt RED vezetője, Adam Kiciński beszámolót tartott a stúdió befektetőinek, ahol elmondta, az idei E3 a cég történetének legfontosabb eseménye lesz. És talán a Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma is kiderül.

Fedezd fel a Journey to the Savage Planet világát!

A tavalyi The Game Awardson mutatkozott be a Typhoon Studios első játéka, a Journey to the Savage Planet, ami a No Man's Sky nyomdokain halad, csak közben abszolút nem veszi magát komolyan.

Warlander - a kaszabolás mestere

A szerb Clock Drive Games első játéka, a Warlander egyetlen percig sem titkolja, miből merített ihletet. Visszaköszönnek benne a Jedi Knight-sorozat és a Metal Gear Rising: Revengeance legfőbb elemei is.

Stormland - friss előzetesen az Insomniac VR-játéka

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Ratchet & Clank-sorozat és a Spider-Man fejlesztőjének legújabb játéka, az Oculus Rift-exkluzív Stormland, ami a ma kezdődő PAX East alkalmából vadonatúj előzetest kapott.

Hellpoint - verd le az okkultizmust!

Lassan beindul az idei PAX East, és a rendezvényre tervezett bemutatók is szállingózni kezdenek. Az első ilyen fecske a kanadai Cradle Games sci-fi akció-RPG játéka, a Hellpoint.

Kickstarterre költözött a Prodeus

Tavaly év végén mutatkozott be Mike Voeller és Jason Mojic párosának új játéka, a Prodeus, ami pár napja már a Kickstarteren keresztül próbál meg pénzt kalapozni magának. Egyelőre jól halad az adománygyűjtés.

Ősszel jelenik meg a Moons of Madness

A Funcom és a Rock Pocket Games nemcsak a jövőbeli közös munkát jelentette be, de azt is megerősítették, hogy a stúdió legújabb játéka, a Moons of Madness ősszel, halloween környékén jelenik majd meg.

HWSW: Megérkezett a Huawei P30 Pro

Párizsban hivatalosan is bemutatkozott a kínai gyártó P30-sorozata, a Pro modellben ráadásul a csúcsvas mellé elképesztően egyedi kameraelrendezés és 5x zoom is jutott. Ismét szintet lépnek a telefonok a fotózás terén!

Control - paranormális fenyegetés

Ismerős és vadonatúj jelenetekkel tarkított játékmenet-kedvcsinálóval jelentkezett az 505 Games és a Remedy Entertainment legújabb játéka, a Control, amiben a főhős, Jesse Faden megmagyarázhatatlan eseményekre keresi majd a választ.

E3 2019: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a távolmaradók ellenére ők bizony idén is tartanak saját eseményt, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor. Szerencsére az időponton sem változtattak, így nem kell éjszakáznunk.