Hírarchívum - 2019. március

World War Z - irány Tokió!

A következő hónap megjelenéseit színesíti a Saber Interactive játéka, a World War Z, amiben a világ nagyvárosai közül több is elesett a zombiapokalipszis során. Ilyen, felszabadításra váró metropolisz lesz Tokió is.

Ősszel mobilra költözik a Gwent

Egy évvel a hivatalos megjelenése után iOS- és Android-eszközökre is ellátogat majd a The Witcher-univerzum remek kártyajátéka, a Gwent. Ezzel együtt mobilos támogatást kaphat a GOG Galaxy is.

Bemutatkozott a Divinity: Fallen Heroes

Folytatódik a Divinity: Original Sin II története, csak éppen nem a megszokott formában. A Fallen Heroes egy körökre osztott taktikai játékként érkezik, de nem hiányoznak majd a jól megszokott RPG-elemek sem.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

Hitman 2 - irány Hantu Port, ezúttal DirectX 12-vel

Érdemes mostanában visszanézni a Hitman 2-be, részben a tartalmi frissítés, részben a technikai finomítások miatt. Elérhetővé vált a Sniper Assassin következő küldetése, valamint befutott a DirectX 12-támogatás is.

Kedvcsináló jött az új Borderlands bejelentéséhez

A korábbi hírek alapján valószínű, hogy a Gearbox holnap lerántja a leplet a Borderlands következő részéről. Előtte azonban közzétettek egy különös teasert. Bemutatkozik a Mask of Mayhem.

Wolfenstein: Youngblood - itt a trailer és a dátum

Nem is kellett túl sokat várnunk, máris új előzetessel és megjelenési dátummal jelentkezett a Wolfenstein: Youngblood. Az akciódús trailer betekintést nyújt a Blazkovicz-ikrek izgalmas testvéri dinamikájába.

Master Chief Collection - idén játszható minden rész

Hatalmas örömhírként ért minket is, hogy hamarosan PC-re is ellátogat a Halo: The Master Chief Collection. Az azonban kisebb aggodalomra adott okot, hogy a kollekció játékait csak egymás után kapjuk meg idővel. Hiba volt kétségbe esnünk.

Valami készül a Wolfenstein: Youngblood háza táján

Merre jár B.J. Blazkowicz? A Bethesda a tavalyi E3 alatt leplezte le a Wolfenstein-széria következő mellékágát, a Youngbloodot, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játékról. Van egy olyan érzésünk, hogy már nem kell erre sokat várni.

Áprilisig kell várni a SteamWorld Questre

Az Image & Form csapata meghallgatta a rajongók imáit, és hamarosan kiadják az első szerepjátékot, ami a SteamWorld világában játszódik. A SteamWorld Quest egy darabig Nintendo Switch-exkluzív lesz.