Hírarchívum - 2019. március

ReadySet Heroes - hajsza a katakomba végéig

Előttünk áll a dungeon, benne tucatnyi gonosz teremtménnyel, csapdával, no meg egy zsák kinccsel. Ismerős szituáció, láttuk már máshol is. Na de mi van akkor, ha más hősök is a mi jutalmunkra pályáznak?

Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

Brit toplista: erősen nyitott a Sekiro

Mindössze egyetlen hétig volt csak az élen a The Division folytatása, a Sekiro: Shadows Die Twice ugyanis egy nagyon erős kezdéssel azonnal átvette az első helyet a szigetország eladási listáján.

Csak ősszel jelenik meg a Concrete Genie

Eredetileg az idei esztendő első felében mutatkozott volna be a Concrete Genie, de a tegnapi State of Playen a Sony megerősítette, hogy a játék csak 2019 őszén jelenik meg, továbbra is csak és kizárólag PlayStation 4-re.

VR-támogatást kap a No Man’s Sky

A katasztrofális rajt óta a Hello Games nagyon összekapta magát, és rengeteg munkát ölt abba, hogy rendes játékot faragjon a No Man’s Skyból. Hamarosan érkezik is majd egy új frissítés, amivel VR-módot is kapnak a rajongók.

Május végén jelenik meg az Observation

Napra pontos megjelenési dátumot és friss előzetest kapott a No Code csapatának legújabb játéka, az Observation, amiben egy mesterséges intelligenciát irányítva kell megmentenünk az űrállomás utolsó túlélőjét.

Marvel’s Iron Man VR - repkedj Vasemberként!

A Sony első State of Play eseménye alapvetően a mostanában eléggé hanyagolt PlayStation VR körül forgott. A VR-bejelentések sorát a République-ot készítő Camouflaj csapatának Vasember-játéka nyitotta.

Jedi: Fallen Order - tartalmas lesz a leleplezés

Nyakunkon az idei Star Wars Celebration, ahol a Star Wars: Episode IX első előzetese mellett a Respawn Entertainment régóta várt Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order is bemutatkozik.

CTR: Nitro-Fueled - ismerős bónusztartalmakkal jön

A State of Play egyik szereplője volt a Crash Team Racing: Nitro-Fueled is, a Sony és az Activision pedig megerősítette, hogy a PlayStation 4-es változat többféle bónusztartalommal felvértezve érkezik majd.

GDC 2019: Elképesztő, mit tud a Unity

Valamiért radaron kívül maradt a múlt héten tartott Game Developers Conference-en bemutatott Unity-techdemó, amely lényegében a The Heretic című rövidfilm elejét mutatja be.