Hírarchívum - 2019. március

Mortal Kombat 11 - a múlt találkozik a jelennel

Vadonatúj hangulatfokozót kapott a héten zárt bétával kedveskedő Mortal Kombat 11. A friss előzetesben azt mutatja be a NetherRealm Studios, hogy milyen, amikor a múlt és a jelen összefutnak.

Days Gone - kegyetlen világ

A Sony tegnap késő este megtartotta első, a Nintendo Directre hajazó bejelentéscunamiját, a State of Playt, ahol a Days Gone is jelen volt, méghozzá egy teljesen új történetmesélős kedvcsinálóval.

Nézd vissza a Sony State of Play showját!

Ma este valami igazán különlegessel készül a Sony, megrendezésre kerül ugyanis az első State of Play. Az élő stream keretei közt betekintést nyerhetünk a vállalat már bejelentett játékaiba, de becsúszhat egy-két bejelentés is.

Apple Arcade - az Apple előfizetéses rendszere

Az Apple is bejelentette a saját előfizetéses rendszerét, mellyel egy csomagban férhetünk hozzá a legnagyszerűbb prémium mobiljátékokhoz. A bemutató alatt megvillantották az első címeket is.

Megérkezett a Xenon Racer, íme, a launch trailer

Rajtrácshoz áll a Soedesco és a 3DClouds futurisztikus versenyjátéka, a Xenon Racer. Ha ti is szívesen száguldoznátok a 2030-as évek szuperverdáival a legnagyobb metropoliszok utcáin, akkor mindenképpen vessetek rá egy pillantást!

25 éves a The Elder Scrolls, ingyenes a Morrowind

Két és fél évtizede már, hogy a Bethesda piacra dobta a The Elder Scrolls: Arenát. Az évforduló alkalmából mi is beszállhatunk az ünneplésbe: csak ma ingyenesen megszerezhetjük a Morrowindet.

Spider-Man: Far From Home - új poszterek érkeztek

Tom Holland pár vadiúj posztert lőtt fel Instagramra, melyeken közelről is megcsodálhatjuk Peter Parker legújabb pókszerkóját. A jelmezt hősünk a Pókember: Idegenben európai körútján viseli majd.

Sekiro: Shadows Die Twice - érkeznek a modok

Alig néhány napja tehettük rá a mancsunkat a FromSoftware legújabb játékára, a modkészítők közössége azonban máris munkához látott. Jópofa kiegészítésekkel és hasznos technikai opciókkal javíthatjuk a PC-s változatot.

Fortnite - vigyázz, a talaj lávából van!

Ugye mindenkinek megvan gyermekkorunk egyik örökzöld játéka, amikor csakis a kanapén, az asztalon, vagy a székeken közlekedhettünk, mert a padló lávából volt? A Fortnite új játékmódja is erre az ötletre épít.

Remekül rajtolt a mozikban a Mi

Jordan Peele, úgy látszik, nem tud hibázni. A 2017-ben bemutatott, szintén komoly sikereket elért Tűnj el! című thrillerje után a legújabb alkotásával még magasabbra tette a lécet, és ismét remek mozis eredményeket ért el.